29 / 03 / 2024

Ak Parti Gümüşhane milletvekili adayı Osman Akgül

Ak Parti Gümüşhane milletvekili adayı Osman Akgül

Mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Akgül, Gümüşhane Köse Havaalanı’nın en kısa sürede hizmete açılması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi ve ‘Gümüşhane için bir hayal gerçek olacak’ dedi

Gümüşhane Çakırkaya Manastırı restore edilecek! 

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bulunan kayadan oyma tarihi Çakırkaya Manastırı 1 milyon TL'lik restorasyon projesiyle restore edilecek...

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Gümüşhane Devlet Hastanesinin açılacağı tarih ve hastanenin maliyetin meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gümüşhane'de yıkım arbedesi!

Gümüşhane'de bir yaylada kaçak yapıların yıkımı sırasında arbede çıktı. Yıkıma engel olmayan çalışan bina sahiplerine jandarma müdahale etti. Arbade sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Gümüşhane yaylalarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Gümüşhane İl Özel İdaresi ekipleri, kanuna aykırı inşa edildiği tespit edilen yapıların temel inşaatlarında yıkım, ev yapmak için açıldığı belirlenen çukurlarda ise kapatma çalışması yapıyor...

Gümüşhane yaylalarındaki kaçak yapılaşmaya müdahale!

Gümüşhane İl Özel İdaresi ekipleri, tespitler sonucu kanuna aykırı yapıldığı belirlenen yapıların temel inşaatlarında yıkım işlemi, ev yapmak için açıldığı belirlenen çukurlarda ise kapatma işlemi gerçekleştiriyor.

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Gümüşhane'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yaylalardaki kaçak yapılaşmalarla ilgili konuştu. Memiş, yeni yapılarda kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Gümüşhane Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılar yıkılacak!

Gümüşhane'de yer alan Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılaşma için harekete geçildi. Gümüşhane Valiliği, bölgedeki yapılar için yıkım kararı aldı. 

Gümüşhane'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Gümüşhane kent merkeziyle bitişik durumdaki Akçakale köyünün Belediyeye bağlanması için referandum gerçekleştirildi. 

Gümüşhane'de 4 milyon 711 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Hazineye ait olan Gümüşhane Merkez Akçakale Köyü'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 4 milyon 777 bin TL rayiç bedeli ile 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Gümüşhane Çakırkaya Manastırı turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'de yer alan Çakırkaya Manastırı turizme kazandırılacak. Tarihi manastırda, kayalardan yontularak oluşturulmuş sekiz destek sütunu bulunuyor.

Gümüşhane'ye Tersun tüneli müjdesi!

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane Şiran'da gerçekleşen iftar yemeğinde Tersun dağına tünel projesiyle ilgili müjdeyi verdi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Ak Parti Gümüşhane milletvekili adayı Osman Akgül Haberi

Ak Parti Gümüşhane milletvekili adayı Osman Akgül

Ak Parti Gümüşhane milletvekili adayı Osman Akgül, ülkede huzur ve barışın sürebilmesi için Ak Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğini vurgulayarak, “Kaos ortamı oluşturmak için şer odakları ile ortaklık yapıp ardından milliyetçilik propagandası yapmak Vatanseverlik değildir. Emin olunuz ki PKK’yı da onun bütün uzantılarını da Ak Parti yok edecektir” dedi.

Türkiye’de 1 Kasım’da gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde Ak Parti’den Gümüşhane birinci sıra adayı olan Osman Akgül, seçim bölgesinden önemli mesajlar verdi. Köy köy dolaşan Akgül, Türkiye’nin kaybedecek zamanı olmadığını söyleyerek “Sizden ricam 1 Kasım’da sandığa gittiğinizde tüm ideolojilerinizi bir kenara bırakmanız ve ülkeyi bazı kişilerin kaprislerine teslim etmemenizdir. Ülkemizin, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini düşünün ve her şeye ‘hayır’ diyen bir zihniyet yerine, ülkesinin menfaati için elini taşın altına koyan iradeye...