20 / 04 / 2024

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete, Yenigün Gazetesi'ne projeleri ve aday adaylığı süreci hakkında gazetemize bilgiler verdi. Mete, "Bizim bir takım projelerimiz var." dedi.

Meral Akşener'den çiftçilere müjde: Ödeyemediğiniz kredileri dert etmeyin!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Karapınar'da bir vatandaşın endişesini dinledi. Kredilerin tahsil edileceği algısından dolayı insanların endişeli olduğunu belirten vatandaşa, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredilerin yeniden yapılandırılacağını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Karapınar taziye evinin inşaatı tamamlandı!

Erdemoğlu ailesi tarafından Karapınar Mahallesinde yaptırılan ve inşaat çalışması tamamlanan taziye evinin çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. 

Çiğdem Karaaslan: AK Parti Türkiye'de dev projeler hayata geçirdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Biz hastanelerimizi yaparken, yollar yaparken, her şehrimize üniversite açarken bunu sadece kalkınma ile ilgili inşaat faaliyeti olarak görmedik" dedi.

AK Parti şeker fabrikalarının satışından olumsuz etkilenmedi!

Seçim öncesi tartışmalara neden olan 13 şeker fabrikasının özelleştirilmesi sandıkta AK Parti’ye oy kaybettirmedi. Bu fabrikaların bulunduğu 11 ilden 9’unda iktidarın oyu yükseldi.

AK Parti Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye'de 817 bin yeni konut yaptığını ifade etti...

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

AK Parti'nin önemli kalkınma projeleri!

AK Parti seçim beyannamesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı ile açıkladı.

AK Parti sosyal konut yatırımlarına devam edecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. AK Parti yeni dönemde sosyal konut yatırımlarına devam edecek...

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete Haberi

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete

AK Parti Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Mete, Yenigün Gazetesi'ne projeleri ve aday adaylığı süreci hakkında gazetemize bilgiler verdi. Karapınar'a hizmet etmek için aday olduğunu belirten Mete, "1972 Karapınar doğumluyum. Meram Belediyesi'nde işçiyim. TÜSIAR Araştırma ve Danışma şirketinin kurucu ortaklanndanım. 30 Mart seçimleri için AK Parti'den Karapınar aday adaylığı için müracaat ettim. Ay sonuna kadar netleşmesini bekliyoruz. Herkes hizmet için aday. Benim diğer adaylardan farkım olduğuna inanıyorum. Ben 27 yıldır siyasetin içerisindeyim. Milli Görüş geleneğinden geliyorum Belediyeciliği bilen, ekiple çalışmayı seven bir insanım. Ekiple birlikte yapacağımız projeler ile memleketi kalkındırmayı istediğimiz için aday adayı olduk" dedi. 

Karapınar'da AK Parti'den 6 tane aday adayı olduğunu belirten Mete, "Bizim bir takım projelerimiz var. Kim aday olursa projelerimiz o arkadaşlarımıza vereceğiz. Memleketin...