27 / 04 / 2024

AK Parti Niğde Milletvekili

AK Parti Niğde Milletvekili

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yapımı devam eden Bor Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin İstanbul adayı resmen Murat Kurum oldu!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı resmen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum oldu. 

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

AK Parti, İstanbul başta olmak üzere her geçen gün nüfusuyla beraber kentsel problemleri de artan büyükşehirleri rahatlatmak amacıyla düğmeye bastı. İstanbul'da nüfus artışı, yoğun trafik ve betonlaşmayı engellemek isteyen AK Parti, strateji kurullarıyla özel projeler üretiyor. İşte detaylar...

EYT’de artık sona saatler kala AK Parti’den ‘prim şartı’ iddialarına çok önemli yanıt!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasına artık neredeyse saatler kala, AK Parti cenahından, ‘prim şartı’ iddialarına yanıt geldi. TBMM’de yapılan komisyon çalışmasına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, günlerdir kamuoyunda dillendirilen bu iddia için ne

Son dakika! EYT nihayet Meclis’e sunuldu! AK Parti’den peş peşe 4 madde açıklaması geldi!

Bu sene emekli olacaklarla birlikte yaklaşık 4 milyon kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili nihai haber nihayet geldi ve düzenleme TBMM’ye sunulurken, AK Parti’den de çok önemli açıklamalar peş peşe geldi.

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ'dan EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte haberi detayları...

EYT'nin Meclis serüveni belli oldu! AK Parti takvimi açıkladı!

AK Parti EYT Meclis takvimini açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de EYT çalışmasıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada, tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak çalışmaları yürüttüklerini vurguladı.

Asgari ücret kaç TL olacak? EYT'de son durum ne? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

Asgari ücret ve EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında televizyon programında konuyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

AK Parti Başkan Yardımcısı Kurtulmuş'tan asgari ücrete ve emekli maaşlarına Temmuz zammı açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, hükümetin Temmuz ayında milyonlarca asgari ücretli ve emekliye yapmayı planladığı maaş zamlarıyla ilgili dikat çeken açıklamalar yaptı. Canlı yayında maaş zamlarını değerlendiren Kurtulmuş, enflasyona işaret etti.

AK Parti Niğde Milletvekili Haberi

AK Parti Niğde Milletvekili

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve İlçe Başkanı Yavuz Ergun ile hastane inşaatını gezen Kavaklıoğlu, önümüzdeki yılın başlarında teslim edilecek Hastanenin yapımının planlanandan hızlı ilerlediğini sorunsuz bir şekilde devam etmesi için titiz takiplerinin ve desteklerinin sürdüğünü belirtti.


3 blok halinde yapımı devam eden 75 Yataklı Bor Devlet Hastanesi inşaatı fiziki tamamlanma oranı % 70'lere yaklaşmış durumda. Çevre düzenlemesi işi birlikte gelecek yıl Mayıs ayında teslim edilmesi planlanmakta.

Milletvekili Kavaklıoğlu, Yeni Bor Devlet Hastanesi Hizmet Binasının Bor ilçesinin uzun yıllar ihtiyacına cevap verebilmesi için tasarlandığını 75 yataklı inşa edilse de ileride 150 yatak kapasitesine çıkarılmasının mümkün olacağını belirtti. Yeni hastane ile birlikte poliklinik sayılarında ve uzman hekim sayısında da artışa gidileceğini vurgulayan Kavaklıoğlu, en az 500 m2 üzerinde konumlandırılmış yeni bir Acil...