25 / 04 / 2024

Ak Plaza fiyatları

Ak Plaza fiyatları

Tek katta 3 bin 500 metrekareye varan ofisleriyle çalışanlara 'akıllı' çalışma ortamı sunan ofis projesi Ak Plaza, işletme maliyetleriyle ofis kiracılarına avantaj sağlamayı planlıyor.

Ak Plaza'da kiralamalar hızlandı! Metrekare fiyatları 22-25 dolar!

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu'nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi' nde kiralık metrekare fiyatları 22 - 25 dolar arasında değişiyor...

Ak Plaza TNL Gayrimenkul tarafından kiralanıyor! Metrekaresi 22 dolar!

Akdağlar İnşaat tarafından inşa edilen ve kentsel dönüşüm bölgesi olan Dolapdere’de Manço Mimarlık tarafından yatay olarak tasarlanan Ak Plaza Piyalebaşı İş Merkezi‘ndeki ofisler, TNL Gayrimenkul Geliştirme tarafından kiralanıyor...

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’dan ayrılmak isteyenlerin yoğun talep göstermesi üzerine bilet fiyatları adeta uçuşa geçti. Uçak bileti fiyatlarının 100 bin TL’yi aştığı belirtiliyor.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Fiyatlar yerle bir oldu! 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün 200 lira indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları adeta yerle bir oldu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!

Pegasus seyahat kampanyası ile uçak bileti fiyatlarında büyük indirimler yaparak seyahat severleri sevindirdi. Yapılan açıklamada, sadece 1 Euro karşılığında uçak bileti satın alabileceğiniz belirtilirken, kampanya son tarihi olarak 16 Nisan verildi. Bu kampanya kapsamında sadece 20 TL ödeyerek seya

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Yerli üretim Başak’ta fiyatlar güncellendi. Başak 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin yerli üretim traktörü Başak Traktör, traktör ve diğer tarım ürünlerinde fiyat listelerini güncelledi. Kabinli, gölgelikli ve klimalı seçenekleriyle dikkat çeken Başak’ın fiyat listesini sizler için derledik.

Ak Plaza fiyatları Haberi

Ak Plaza fiyatları

Enerji tasarruflu binalarda yaklaşık 3.5 dolar olan metrekare bazındaki işletme maliyeti Ak Plaza'da 3 dolara düşürüldü. Yerli ve yabancı pek çok yatırımcının ilgisini çeken Ak Plaza'da, 4 metre yüksekliğinde ofis katları, 550 araç kapasiteli kapalı otopark, her kata özel kat bahçeleri, güneş ışığı alan cephelerde aşırı ısınma ve parlamayı engelleyen güneş kırıcı elemanlar gibi pek çok hizmet birarada bulunuyor. 


14 kat olarak inşa edilen ve 3 bloktan oluşan Ak Plaza'da satılık ofislerin metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlarken, kiralamada metrekare fiyatları 22 - 25 dolar arasında...