11 / 05 / 2024

Ak Plaza teslimleri

Ak Plaza teslimleri

Tek katta 3 bin 500 metrekareye varan ofisleriyle çalışanlara 'akıllı' çalışma ortamı sunan ofis projesi Ak Plaza, işletme maliyetleriyle ofis kiracılarına avantaj sağlamayı planlıyor.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Özak GYO 34 Portall Plaza'nın değeri belli oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Başakşehir'de yer alan 34 Portall Plaza'nın değerine ilişkin açıklama yaptı. İşte 34 Portall Plaza'nın değeri...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Özak GYO 34 Portall Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 34 Portall Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO 34 Portall Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 34 Portall Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

34 Portall Plaza 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 34 Portall Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri sona eriyor!

797 adet iş yerinin bulunduğuTOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri başlıyor!

797 adet iş yerinin yer aldığı TOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

34 Portall Plaza 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir'de yer alan 34 Portall Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

3. İstanbul Başakşehir konut teslimleri ne zaman?

Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesi, Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı tanınıyor...

Ak Plaza teslimleri Haberi

Ak Plaza teslimleri

Enerji tasarruflu binalarda yaklaşık 3.5 dolar olan metrekare bazındaki işletme maliyeti Ak Plaza'da 3 dolara düşürüldü. Yerli ve yabancı pek çok yatırımcının ilgisini çeken Ak Plaza'da, 4 metre yüksekliğinde ofis katları, 550 araç kapasiteli kapalı otopark, her kata özel kat bahçeleri, güneş ışığı alan cephelerde aşırı ısınma ve parlamayı engelleyen güneş kırıcı elemanlar gibi pek çok hizmet birarada bulunuyor. 


14 kat olarak inşa edilen ve 3 bloktan oluşan Ak Plaza'da satılık ofislerin metrekare fiyatları 3 bin 500 dolardan başlarken, kiralamada metrekare fiyatları 22 - 25 dolar arasında...