20 / 04 / 2024

Akaryakıt İstasyonu Aydınlatma Projesi ödül

Akaryakıt İstasyonu Aydınlatma Projesi ödül

" DIALux evo Featured Project " adıyla düzenlenen yarışma Mart ayı içerisinde Philips, Osram, General Electric gibi aydınlatma firmalarının üyesi olduğu DIALux yazılım ekibi tarafından gerçekleştirildi...

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Akaryakıt tavan fiyat uygulamasında sona gelindi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararı ile akaryakıt sektöründe 2 aydır uygulanan tavan fiyat uygulaması yarın akşam sona erecek.

Avrasya GYO Samsun akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun ili İlkadım ilçesi 6490 ada 18 parsel üzerinde bulunan akaryakıt istasyonun yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun İlkadım 2 Akaryakıt İstasyonu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Samsun ili İlkadım ilçesi 2 Adet Akaryakıt İstasyonu Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ALB Aydınlatma Mühendislik ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Tuzla'da 5.7 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'da yer alan akaryakıt istasyonunu 5 milyon 617 bin 267 TL bedelle satışa çıkardı. 

Tuzla Aydınlı'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Tuzla'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Balın tarafından kuruldu.

Tuzla Belediyesi'nden 17 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'nın Aydınlı ilçesinde bulunan akaryakıt servis istasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bulunduğu arsa 17 milyon TL'ye satılacak.

Antalya'da akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi 12 Haziran'da!

Mülkiyeti Antalya Kepez Belediye Başkanlığı'na ait olan Akaryakıt ve LPG İstasyonu kiralama ihalesi 12 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. Akaryakıt ve LPG İstasyonu için ilk yıl yıllık 360 bin TL isteniyor. 

İzmit Gündoğdu'da 8 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'ne bağlı Yeşilova Mahallesi'ndeki Betonarme Akaryakıt ve LPG Satış İstasyonu ve Arsasını ihale ile satıyor...

Akaryakıt İstasyonu Aydınlatma Projesi ödül Haberi

Akaryakıt İstasyonu Aydınlatma Projesi ödül


Almanya merkezli DIAL GmbH aydınlatma teknolojileri firmasının düzenlediği, "DIALux evo Featured Project" yarışmasında Türk tasarımcı Emre Yılmaz birinci oldu.


"DIALux evo Featured Project" adıyla düzenlenen yarışma Mart ayı içerisinde Philips, Osram, General Electric gibi aydınlatma firmalarının üyesi olduğu DIALux yazılım ekibi tarafından gerçekleştirildi.


Tüm dünyadan aydınlatma tasarımcılarının yoğun ilgi gösterdiği yarışmada; Elektrik-Elektronik Mühendisi ve Aydınlatma Tasarımcısı olan Trabzon doğumlu Emre Yılmaz, finale kalan 15 proje arasında tek Türk yarışmacı oldu. 28 Şubat tarihine kadar alınan başvurular arasından seçilen 15 proje Mart ayı boyunca halk oylamasına sunulmuştu. Oylama sonucunda rakiplerini açık ara geride bırakan tasarımcı Emre Yılmaz, "Akaryakıt İstasyonu Aydınlatma Projesi" başlıklı çalışmasıyla birincilik ödülünün sahibi oldu.


Elektrik-Elektronik Mühendisi ve Aydınlatma Tasarımcısı Emre Yılmaz, "Bu ödül, ülkemizin LED aydınlatma alanında yerli üretimin yanında...