20 / 04 / 2024

akbank fish kart

akbank fish kart

Akbank Boyner Holding'le birlikte yürüttüğü Fish Kredi Kartı ürününe bugün itibariyle tek başına devam edecek. Konuyla ilgili Akbank' tan gelen resmi açıklama haberimizde yer alıyor...

Akbank kart sahiplerine güzel haber! Şartsız ve geri ödemesiz 2 bin TL!

Akbank, kart sahiplerine özel yeni bir kampanya duyurdu. 31 Ağustos'a kadar başvuranlar, geri ödemesiz 2.000 TL'yi hesaplarına alacaklar. İşte ayrıntılar...

Akbank'tan cebe inen kredi kartı uygulaması başlıyor! İşte detaylar!

Akbank, Türkiye’de bir ilk deneyimini yaşatarak cebe inen kredi kartı uygulaması olarak Axess’i kullanıma sundu. Ödeme sistemlerinde görülmemiş bir yenilik olan bu uygulama sayesinde, kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Bu uygulama aynı zamanda Juzdan ile de kullanılabiliyor. 

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

Akbank, Axess kartı olan müşterilerine güzel bir haber verdi ve bin TL hediye edeceğini duyurdu. Bu nedenle, Axess kartı olan müşteriler bu parayı nasıl alacağını sorgulamaya başladı.

Akbank kartı olanlar dikkat! Bu kadar para size geri iade edilecek

Bankalar ve zincir marketler arasında zaman zaman vatandaşların dikkatini çeken işbirlikleri yapılıyor. Akbank ve Şok Marketler arasında da dikkat çeken bir kampanya hazırlandı.

Akbank bu hareketi yapanlara anında para ödemesi yapacak. Akbank müşterisi olmayan tıklasın

Akbank tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. Akbank tarafından kredi kartı çıkaran vatandaşlara yönelik 1.100 TL hediye edilecek. İşte detaylar...

Akbank'tan müşterilerine yönelik bomba açıklama geldi... Akbank müşterileri hemen baksın

Akbank müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Akbank, müşterilerine yönelik yaptığı açıklamada kredi kartı çıkaranlara 1000 TL hediye verileceğini açıkladı.

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Dikkat, son günler… Akbank’tan dev kampanya! Başvuru yapana 1.000 TL hediye!

Akbank’ın yeni müşterisi olacaklara özel başlattığı kampanya kapsamında kart başvurusu yapan herkese tam 1.000 TL hediye ediyor. Peki başvuru şartları neler?

Akbank’tan gençlere tam 400 lira hediye! Başvuran herkesin parası hesabına yatıyor!

Gençlere yönelik kampanyalarıyla dikkat çeken Akbank, yeni kampanyasında, Akbank öğrenci kartına başvuran tüm gençlere tam 400 lira değerinde chip para veriyor. Peki başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

Akbank müşterileri yaşadı! Axess ve Wings kredi kartı sahiplerine özel 4 bin 200 TL fırsatı!

Akbank, Axess ve Wings kredi kartı müşterilerine birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. Banka, ocak ayı içerisinde eğitim, market, giyim ve elektronik sektöründe yapılacak harcamalara indirim ve taksit seçeneklerinin yanı sıra 4 bin lirayı aşan chip-para fırsatı da sunuyor.

Akbank kartı olanlar kazanmaya doymadı! 500 TL'lik indirim yapılacak: Sayılı günler kaldı!

Bankalar müşterilerine kampanya yapmaya devam ediyor. Peki Akbank kampanyasından nasıl faydalanılır? Akbank 500 TL kampanyasından yararlanmak için ne yapmak gerekiyor? Tüm detaylar haberimizde.

Akbank'tan müjde üzerine müjde! Hemen bakın anında 31 Ocak'a kadar başvurabilirsiniz!

Akbank, Axess'ten müjdeyi verdi! Akbank Axess kartı olanlar çok yaşadı! Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın. 31 Ocak'a kadar başvurabilirsiniz! İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...

Akbank yeni yıl öncesi son fırsatı resmen duyurdu! Başvurana tam 1.000 TL... Sakın kaçırmayın! 

Akbank, yeni yıl öncesi son kampanyasını duyurdu. 31 Aralık 2022'ye kadar Axess kart için başvuru yapanlara, harcamaları için 1.000 liraya varan chip-para kazanma imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

akbank fish kart Haberi

akbank fish kart


Akbank'tan yapılan açıklama şöyle:


İlgide kayıtlı açıklamalarımızla; Bankamız ve Boyner Holding A.Ş. arasında, farklı ve çeşitli ürün ve hizmetleri kapsayan bir kredi kartı ürününün oluşturulması ile ilgili bir işbirliği anlaşması imzalandığı, bu kapsamda da "Fish Kredi Kartı"nın piyasaya sunulduğu duyurulmuştu.


Boyner Holding ile Bankamız arasında imzalanan "Fish Axess İşbirliği Sözleşmesi"nin süresi 14 Eylül 2013 tarihinde sona erecek olup, bu tarih itibariyle Akbank "Fish Kredi Kartı" programına tek başına devam edecektir. Bankamız, daha önceden olduğu gibi 'Fish' markasını her türlü reklam ve pazarlama faliyetlerinde kullanmayı...