19 / 04 / 2024

Akbük Rüya Evleri

Akbük Rüya Evleri

Didim Akbük Rüya Evler, birinci sınıf inşaat kalitesiyle, yeşil alanda yaşam fırsatını buluşturuyor; Rüya Evler 1, 2 ve 3 projesi, yüzde 30'luk indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor

Depremi en çok çürük binalarda yaşayanlar hissetti!

Elazığ Sivrice’de yaşanan depremin yıkıcı etkisini en çok müteahhitlerin yaptığı çürük binalarda yaşayanlar hissetti. 6 katlı Mavigöl Apartmanı sarsıntının ilk saniyelerinde toz yığınına döndü.

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Yaşlılar, kentsel dönüşümde en kırılgan grup!

Kentsel Dönüşüm ve Metropolde Yaşlanmak: İstanbul Örneği araştırmasının bulguları açıklandı. İÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Şentürk, araştırmanın sonucunda, yaşlıların kentsel dönüşümde en kırılgan grup olduğunun tespit edildiğini söyledi...

Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor!

Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Bahadır, "Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor" dedi...

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Hıncal Uluç'tan Şarık Tara'ya bin teşekkür!

Hıncal Uluç, ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ'nin hem kurucusu hem de onursal başkanı Şarık Tara'ya teşekkür etti.. 

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin 126 konut olarak inşa ettiği Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura çekimi bugün. İşte, Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç listesi...

Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

126 adet dairenin kura ile satılacağı TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura heyecanı başladı. Peki, Kırıkkale Keskin 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

Kırıkkale'deki tarihi evler 2017’de tamamlanacak!

Kırıkkale Belediyesi’nin hayata geçirdiği tarihi evlerin yapımı devam ediyor. Proje 2017’de tamamlanacak Kırıkkale'nin Yaylacık Mahallesi'nde bulunan tarihi Kırıkkale evleri inşaatlarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mevcut durum hakkında bilgi aldı.

Akbük Rüya Evleri Haberi

Akbük Rüya Evleri


İnşaat sektöründe 20 yıllık deneyime sahip Sun İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen Didim Akbük Rüya Evler Projesi, sahiplerine yeşil ve maviyle bütünleşen ayrıcalıklı bir yaşam olanağı sunuyor.


Denize 600 metre, market ve hastaneye 150 - 200 metre yürüme mesafesinde olan Rüya Evler, Bodrum Havaalanı’na 40 dakika, Didim’e 15 dakika, İzmir'e 90 dakika, Kuşadası’na ise sadece 45 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Didim Akbük Rüya Evler 1 - 2 - 3 projesinde yer alan ve 160 metrekarelik ayrı mutfaklı 5+1 evler %30'luk özel fırsat kampanyasının ardından 259 bin TL.'ye alıcılarını bekliyor.


Proje Koordinatörü Aylin Aşkun Yüksel, özel mimari tasarımıyla, bütün evlerin deniz ve doğa manzaralı olduğunu ve Didim Akbük Rüya Evler'de birinci kalite malzeme kullanıldığını söyledi. 


Projeki evlerin yüzde 50’lik bölümünün satıldığını ve sahiplerinin konutlarında yaşamaya başladığını...