25 / 04 / 2024

Akça Holding projeleri

Akça Holding projeleri

Akça Holding, kendisine ait Bornova'daki İncir İşleme Tesisleri'nin olduğu arsada 150 milyon liralık yatırım yaparken, Akça Holding Başkanı Rıza Akça, projede 268 konut ve 8 ticari bölümün yer aldığını açıkladı.

Akça Holding'in yeni rotası gayrimenkul sektörü olacak!

Enerji, tekstil ve tarım ürünleri alanında çalışmalar yapan Akça Holding, inşaat sektörüne girecek. Alaçatı Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. ismiyle kurulan şirket Bayraklı, Alaçatı ve Bornova'da projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Akça Holding 100 milyon dolarlık enerji yatırımı yapacak!

Akça Holding Başkanı Rıza Akça yaptığı açıklamada " 2015'te en az 100 milyon dolar daha enerji yatırımı düşünüyoruz. Sektörde emin adımlarla yürümeyi hedefliyoruz " dedi

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 142 yeni konut müjdesi!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 23 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Akça Holding projeleri Haberi

Akça Holding projeleri

Kentin hızla gelişen bölgelerinden biri olan ve Folkart, Myvia, Avcılar gibi önemli firmaların çeşitli projeler yürüttüğü Bornova'da dev projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bayraklı Tower, Şifa Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Forum Bornova gibi önemli eğitim ve kamu kurumları ile sosyal donatılarının olduğu bölgede şimdi de Akça Holding inşaata başlayacak. Ağaçlı yol üzerinde Tarım İl Müdürlüğü'nün karşısındaki alanda 2 yıl öncesine kadar Akça Holding'in merkezi konumundaki tesisi yıkan Akça Holding 17 bin 500 metrekarelik bu alanda karma proje hayata geçirecek. 


İLK DENEYİM OLACAK

Akça, sanayi ve tarım alanında bu yıl yeni yatırım yapmayı planlamadıklarını söyledi. Bu yıl Bornova'da mülkiyeti kendilerine ait bu bölgede ilk inşaat deneyimim yaşayacaklarım aktaran Akça, "Söz konusu tesis yıkıldı ve halen hafriyat atma işlemleri sürüyor. İzmirliler'e yakışır bir proje...