04 / 05 / 2024

Akça Holding yatırımları

Akça Holding yatırımları

Akça Holding Başkanı Rıza Akça yaptığı açıklamada " 2015'te en az 100 milyon dolar daha enerji yatırımı düşünüyoruz. Sektörde emin adımlarla yürümeyi hedefliyoruz " dedi

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceği tarihi resmen açıkladı! Yatırımcılar o günü iple çekiyor...

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altının 400 TL birden yükseleceğim tarihi açıkladı. Yatırımcılar o günü iple çekiyor. İşte altının yükselişe geçeceği tarih...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Akça Holding yatırımları Haberi

Akça Holding yatırımları


Akça Holding Başkanı Rıza Akça, babasından devraldığı şirketleri, birçok dünya ülkesine ihracat yapan "büyükler ligi"ne taşıyan bir işadamı... Babasının 'Ne yaparsanız yapın ama ihracat yapın' tavsiyesine uyarak bugünlere gelen bir işadamı. Hayırsever kişiliğiyle de bilinen Akça için çalışanlarının ayrı bir yeri var. Önümüzdeki 10 yılda çalışanlarının yaşayacağı 2 bin konutu yapmanın hayalini kuruyor. Tabi tek hedefi bu değil. Akça, artık enerjide söz sahibi olmak istiyor.


Pahalı yatırım

- 2014 yılı sizin açınızdan nasıl geçiyor?

- Bu yıl bizim için iyi geçiyor. Grubumuzun üretiminin yüzde 90'ı ihracat üzerine olduğu için geçen yıla oranla yüzde 30 artışımız var. Gıda sektörüne bu yıl yatırım yapmadık. Ancak tekstil, enerji ve sera bölümünde yatırımlarımızı artırdık. Babamın bizlere en büyük tavsiyesi, 'Ne yaparsanız yapın ama ihracat yapın' olmuştu....