29 / 03 / 2024

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenileme

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenileme

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

700 yıllık Trabzon Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor!

Trabzon'da 700 yıl önce moloz ve kesme taşlarla inşa edilen Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şanlıurfa Akçakale'de yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi, vizyon projelerin temelini attı. Belediye hizmet binası, engelliler merkezi ve kreşin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Şanlıurfa Akçakale'de yeni yollar yapılıyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsalda yol çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, Büyüktokaç Mahallesi Çobanlar Sokak ile Berdi Sokakta stabilize ve dolgu çalışmaları yapıyor.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Şanlıurfa Akçakale'ye altyapı müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akçakale ilçesinde yaptığı altyapı ve üstyapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenileme Haberi

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenileme


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ŞUSKİ ekipleri, Akçakale ilçe merkezi ve kırsal bölgelerinde altyapı çalışmalarını sürdürürken, son olarak ilçenin atık su arıtma tesisinde temizlik çalışması başlattı. Araç ve personeli ile titizlikle yürütülen çalışmalarda toplamda 10 bin 855 metreküp çamur alandan uzaklaştırılırken, 2002 faaliyete geçen tesis içindeki deforme olan malzemeler yenisi ile değiştirildi. Özellikle yetersiz gelen pompalar ilçe nüfusu göz önünde bulundurularak revize edilirken, tesis sil baştan yenilendi.


Stabilizasyon havuzlarında gerekli verimi almak için alan içerisindeki tüm detayların gözden geçirildiği ve günlük 8 bin 232 metreküp kapasitesine sahip tesisteki gerekli bakım-onarım ve temizleme işlemlerini gerçekleştiren ŞUSKİ ekipleri, yapılan ölçümlerin ardından çalışmasını tamamladı.



Şanlıurfa Büyükşehir...