19 / 04 / 2024

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri iletişim

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri iletişim

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ahmet Gacu İş Hanı'nda kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Arı tarafından kuruldu.

TMSF, ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı satışa sunuyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, kayyum olarak atandığı ALB İnşaat ve Ak-Süt Tarım'ı kapalı zarf ve açık artırma usulüyle satışa sunuyor. Son teklif tarihi 22 Ağustos olarak açıklandı...

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkafrık Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Allı Jeena tarafından kuruldu.

Alrowad İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alrowad İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Başakşehir’de 24 milyon TL sermaye bedeli ile Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  25 bin TL sermaye bedeli ile  Bora Akşar ve  Önder Umut tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri iletişim Haberi

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri iletişim
Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak. 2- Her türlü inşaat ve yapı malzeme teknolojilerinin, alet ve makinelerinin her türlü izolasyon ve sıhhi tesisat malzemeleri ve aletlerinin yedek parça ve aksamının nalburiye, hırdavat, kantariye, malzeme, boya ve dekorasyon malzemelerinin imalatı, dahili ticareti, pazarlaması, plan, proje, mühendislik hizmetleri, hafriyat, nakliyat, taşımacılık işlerini müteahhit ve taşeron olarak yapmak, yaptırmak, kiralamak, satın almak, satmak, işletmek,...