26 / 04 / 2024

Akçakoca Belediyesi çalışmaları

Akçakoca Belediyesi çalışmaları

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.

Düzce Akçakoca Belediyesi asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyor!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yollarda asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmalar kapsamında Ayazlı mahallesi Ümran sokakta bulunan yolda asfal serim işlemi devam ediyor.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Akçakoca Belediyesi'nden 5 yıllığına intifa hakkı ihalesi!

Akçakoca Belediye Başkanlığı, 5 yıllığına intifa hakkı tesisi işlemi ihale ediyor. İhale, İhale 11 Ocak 2018 Perşembe günü yapılacak..

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Akçakoca Belediyesi çalışmaları Haberi

Akçakoca Belediyesi çalışmaları

Akçakoca Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde tespit edilen aksaklıklar doğrultusunda yapılan çalışmaların yanı sıra, bozuk yolların bakım ve onarım çalışmaları da belirlenen program dahilin de ilerliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlayan yolların bakım ve onarım çalışmaları farklı mahalle, cadde ve sokaklarda sürdürülüyor. İlçede belirlenen aksaklıklar doğrultusunda çalışma programı hazırladıklarını belirten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında çalışmalarının devam ettiğini ve belirlenen programa göre hareket edileceğini ifade ettiler. Osmaniye mahallesi Ankara caddesinde bozuk yolun bakım ve onarımları yapılarak araçların yaşadığı sıkıntıların önüne geçilmiş olacağının ve olası tehlikelerin minimuma indirilmesinin hedeflendiği belirtildi. Bir yandan bakım ve onarım çalışmaları devam ederken, diğer yandan da kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam etmekte. Akçakoca Belediyesi...