17 / 04 / 2024

Akçansa 39. yapı fuarına katıldı mı

Akçansa 39. yapı fuarına katıldı mı

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polat Akıllı Şehircilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Polat tarafından kuruldu.

Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketleri arasında yer alan Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu...

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi bugün Silivri’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mızrak tarafından kuruldu.

Akçansa FAVÖK değerini 90 milyon TL’ye yükseltti!

Akçansa 2020 yılının 2'inci çeyreğinde 4 kıtaya yaptığı üstün ihracat performansıyla FAVÖK değerini yüzde 20 yükselterek 90 milyon TL’ye ulaştı.

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

Akçansa 39. yapı fuarına katıldı mı Haberi

Akçansa 39. yapı fuarına katıldı mı

Akçansa’nın referans projelerine uyarladığı MineCraft oyunu, faaliyet alanlarını gösteren interaktif haritası ve sanal gerçeklik projeleri dikkatleri üzerine çekiyor. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçiler de farklı bir deneyim yaşıyor.


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, yapı sektörünün temsilcilerini bir araya getiren 39. Yapı Fuarı’nda bir ilke imza atarak, ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşattı. Akçansa, tüm dünyada 100 milyondan fazla kullanıcı ve 1 milyondan fazla anlık oyuncu sayısıyla dünyanın en fazla oynanan oyunu olan MineCraft’a referans projelerini de dahil etti. Böylece ziyaretçilere 3. Köprü, Türk Telekom Arena gibi dev referans projeleri, oyun içindeki Betonik City’de inşa edebilme şansı tanıdı.


MineCraft’a İstanbul inşa edildi


Akçansa, Yapı Fuarı’na özel olarak Minecraft’a Betonsa’nın referans projelerini inşa etti. İnşaat için ise oyunda, 240 saatte...