20 / 04 / 2024

akçansa Özgür Ebek

akçansa Özgür Ebek

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Ebek Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Wells Fargo'nun dolar/TL tahminine flaş yanıt geldi: 'Allah akıl fikir versin'

Wells Fargo 2024'e ilişkin uluslararası ekonomik görünüm raporunda dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde 2 liraya kadar gerileyeceği öngörüsünde bulununca Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da jet yanıt geldi...

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Özgür ve Esin Ekinci çifti saman balyasından ev yaptı!

Görsel bir eser bırakmak için saman balyası ile ev yapma projesini hayata geçiren Özgür ve Esin Ekinci çifti, 15 yıldır düşledikleri projenin hayata geçmesinin mutluluğunu gelen ziyaretçi akını ile yaşıyor.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Akçansa'dan yılın ilk yarısında 736 milyon TL'lik satış!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2016 yılının ilk altı aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin Ocak-Haziran dönemindeki satış geliri 736 milyon TL, dönem kârı ise 142 milyon TL oldu.

akçansa Özgür Ebek Haberi

akçansa Özgür Ebek

Akçansa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizde Genel Müdür Yardımcısı (Hazır Beton ve Agrega) görevine 11.08.2014 tarihi itibariyle Sn. Özgür BEK...