19 / 04 / 2024

Akçaray tramvay hattı son durum

Akçaray tramvay hattı son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray'ın inşaatını da sürdürüyor.

Kocaeli Akçaray tramvay hattının çevresi düzenleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Akçaray tramvay hattındaki çevre düzenleme çalışmaları hızlandı.

Kocaeli tramvay hattındaki binalara estetik görünüm geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği "Güzel Evim Güzel Kentim Projesi”ne, Akçaray tramvay hattı güzergahında kalan Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı’ndaki çalışmalarla devam ediyor.

Akçaray tramvay hattının alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentte raylı taşıma döneminin ilk ve en önemli hamlesi olan Akçaray tramvay projesinin inşaat aşaması aralıksız ilerliyor

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen ağustos ayında hizmetine açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik 2. etabının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Akçaray tramvay hattının 2. etabı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının 2. etabını tamamlıyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Akçaray tramvay hattında son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray'ın inşaatını da sürdürüyor.

Akçaray tramvay hattının 2. etabında ilk raylar döşendi!

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Akçaray tramvay hattının Sekapark-Plajyolu arasındaki 2. etabının ilk rayları döşendi. 

Akçaray tramvay hattı son durum Haberi

Akçaray tramvay hattı son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Akçaray tramvay hattına ilave olarak hayata geçirdiği Sekapark-Plajyolu hattı çalışmaları hızla sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Genel Sekreter İlhan Bayram tramvay hattı çalışmalarını denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan Akçaray’ın, Sekapark-Plajyolu hattı tamamlandıktan sonra daha uzun bir güzergâhta hizmet vereceğini dile getiren Bayram, “İki etap halinde çalışmaları gerçekleştirilen Sekapark- Plajyolu hattının Bilim Merkezi-Okullar birinci etabında çalışmalar ağırlıklı olarak sürdürülüyor. Altyapı çalışmaları ve zemin beton dökümü yapılan birinci etapta, ray döşeme işleri gerçekleştiriliyor. İkinci etap olan Okullar Bölgesi-ve Plaj Yolu arasında ise hattın altyapı uygulama çalışmaları devam ediyor." dedi.

HEDEFLENEN SÜREDE BİTECEK


Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç ile birlikte Sekapark’taki ray çalışmalarını denetleyen Genel Sekreter Bayram, projenin zamanında yürüdüğünü ve hedeflendiği zamanda tamamlanacağını söyledi....