19 / 04 / 2024

Akçay Barajı nerede

Akçay Barajı nerede

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından bin metre rakımlı Pamukova Eskiyayla bölgesinde yapımı devam eden Akçay Barajı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Sapanca'ya alternatif Akçay Barajı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Baraj çalışmalarını yerinde inceledi. Toçoğlu, Şehrimizin tek içmesuyu kaynağı Sapanca Gölü'ne alternatif kazandırmak için başlattığımız Akçay Baraj çalışmalarımız devam ediyor dedi...

Akçay Barajı'nın yer teslimi yapıldı!

Sapanca Gölü ' nde aşın kullanımdan kaynaklanan su kaybını azaltmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Sakarya ' da yapılacak Akçay Barajı ' nın yer teslimi yapıldı...

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

En ucuz çelik Tefal çay makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! Tefal 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çay içmeyi çok sevenler için, mutlaka alınması gereken Tefal çay makinesi şimdi en ucuz fiyatıyla bu haberde. İşte, Tefal Çay Makinesi 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Sakarya'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık fındık bahçesi!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'nde yer alan fındık bahçesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

Mbois İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbois İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Akçay tarafından kuruldu.

Akçay Barajı nerede Haberi

Akçay Barajı nerede

Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Büyükşehir meclis üyeleri, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları ile çok sayıda basın mensubu katıldı. Pamukova Eskiyayla bölgesinde gerçekleştirilen programda projeye dair önemli bilgiler veren SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, “Barajımızın gövde dolgusu devam ediyor. Toplamda bu dolgumuz 75 metre yüksekliğinde olacak. 20 metrelik bir kısmımız kaldı. Yaklaşık 55 metre civarındayız. Bu kaya tipi baraj. Özellikle deprem bölgelerinde tercih edilen bir baraj türü. Ana hatlarıyla da bu bölgemizde dip kot 890 metrelerde. Yükseklik burada bin metreyi geçiyor. Bu bölge yağış ve kar alan bir bölge. Bu bölgede kar ve yağmur suyunu toplayacağız. Baraj dolgusu bittikten sonra barajın ön kısmına enjeksiyon yapılacak. Bu bölgeye beton enjekte...