27 / 04 / 2024

Akçay hizmet binası kamulaştırıldı mı

Akçay hizmet binası kamulaştırıldı mı

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

Sayıştay tarafından İZBAN'ın ana hizmet binasının yapı ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşte detaylar...

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

TDK hizmet binasının akıbeti meclis gündeminde!

Türk Dil Kurumunun hizmet binası yapım işinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

RTÜK’e 7.1 milyon liralık hizmet binası!

RTÜK’ün Beşiktaş’ta inşa edilecek yeni hizmet binası 7.1 milyon liraya inşa edilecek. TOKİ’nin ocak ayında açtığı ihale Mart'ta sonuçlandı, inşaat 500 günde tamamlanacak.

Osmangazi Dağakça hizmet binası tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin her mahalleye bir meydan kazandırmak için başlattığı çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dağakça Mahallesi’nde hizmet binasının inşaatı tamamlanırken, meydan çalışmalarında da sona gelindi.

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı. 

Akçay hizmet binası kamulaştırıldı mı Haberi

Akçay hizmet binası kamulaştırıldı mı

Edremit’in Akçay mahallesinde, daha önce Akçay Belediyesi olarak, şu anda ise Edremit Belediyesi Akçay Şubesi olarak hizmet veren bina, Edremit Belediyesi tarafından 2 milyon 673 bin 833 lira 45 kuruş bedel ile kamulaştırıldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Akçay Belediyesi’nin kurulmasından sonra rahmetli Cahit İnceoğlu başkan tarafından 2006 yılında Akçay Belediyesi’ne kazandırılan ancak günün koşulları gereği cüzi bir kira bedeli ile kullanılan Akçay hizmet binamız artık Akçay halkının öz malı olmuştur. Bu vesile ile Akçay’ın kurucu Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'nu rahmetle anıyorum. Anısını yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Edremit'te 9.6 milyon TL'ye satılık...