28 / 03 / 2024

Akdağlar İnşaat projeleri

Akdağlar İnşaat projeleri

Akdağlar, inşaat sektöründeki yatırımlarını da aynı hızla ve başarıyla sürdürüyor. Şu an Piyalepaşa’da yatay ofis binası AkPlaza’nın inşaatını tamamlamak üzere olan Akdağlar, bu bölgede yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Akdağlar İnşaat, Piyalepaşa'da proje geliştirmeye devam edecek!

Madencilik alanında 82 yıllık bir geçmişi olan Akdağlar, inşaat sektöründe de çalışmalarına hız verdi. Ak Plaza’yı teslime hazırlanan grup, İstanbul Piyalepaşa’da dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edecek...

Akdağlar İnşaat Karaköy'de butik otel yapacak!

Akdağlar İnşaat Piyalepaşa 'da yapımına devam ettiği AkPlaza Piyalepaşa Iş Merkezi' ni Haziran ayında teslim etmeye hazırlanıyor. Şirket şimdi de Karaköy' de butik otel yapmaya hazırlanıyor.

Akdağlar İnşaat, Piyalepaşa Bulvarı'nda yeni ofis projesine başlayacak!

Akdağlar İnşaat, Akplaza projesinin inşaatına devam ediyor. Projenin tamamlanmasıyla firma, yanında yeni ofis projesine başlayacak. Ayrıca Akdağlar İnşaat'ın planları arasında 2015 yılında tarihi yarımadada otel projesi de bulunuyor

Akdağlar, Piyalepaşa'ya doğa dostu ofis yapıyor!

TÜRKİYE'NİN madencilik alanındaki lider kuruluşlardan Akdağlar Şirketler Grubu iştiraki Akdağlar İnşaat'ın Beyoğlu'nun önemli güzergâhlarından Piyalepaşa Bulvarı'nda inşa ettiği Ak Plaza'da kiralık ofis fiyatları metrekaresi 22-25 dolar arasında değişiyor

Çevreci Ak Plaza kiracılarını bekliyor!

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Ak Plaza Piyalebaşı İş Merkezi'ndeki ofisler. TNL Gayrimenkul Geliştirme tarafından kiralanıyor. Kiralaması yapılan iş merkezinde, metrekare fiyatları ortalama 22-25 dolar...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Akdağlar İnşaat projeleri Haberi

Akdağlar İnşaat projeleri

AkPlaza için arsa hariç, 40 milyon dolarlık bir yatırım yapıldığını belirten Akdağlar İnşaat Genel Koordinatörü Ali Tokmakoğlu; “Çok kısa bir süre sonra AkPlaza’yı tamamlayacağız. Hem kat bazında, hem de tüm blokları kiralama bazında talepler alıyoruz. Öncelikli olarak amacımız projeyi blok blok tek bir firmaya kiralamak. AkPlaza tasarımı ve çok özellikli bir proje olmasıyla şehir üniversitesi yapısına da çok uygun. Bu nedenle sadece şirketlerden değil, üniversitelerden gelen talepleri de değerlendiriyoruz” dedi.  

İstanbul Piyalepaşa’da kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilendiklerini ve dönüşümden yararlanarak proje üretmeye devam edeceklerini belirten Tokmakoğlu; “  Özellikle Piyalepaşa’da Hacı Hüsrev olarak bilinen noktasında çalışmalarımızı yürüteceğiz. 2015 yılında da Karaköy’de butik bir otel inşasına başlamayı planlıyoruz”...