24 / 04 / 2024

akdeniz belediyesi engelli binası

akdeniz belediyesi engelli binası

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Mersin Akdeniz'de 6 okul inşa ediliyor! 

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde 6 okulun inşası için çalışmalara başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mersin Akdeniz'de 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, Bahçe Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi. 

Tarihi Mersin Evi restore edildi!

Mersin'de Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Akdeniz Belediyesi tarafından restore edilen Tarihi Mersin Evi'nde çalışmalar tamamlandı. 

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Akdeniz'deki 3 katlı riskli bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, zaman içinde ömrünü tamamlayıp çökme riski taşıyan, bu nedenle de halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, sahipleri tarafından terk edilen binaların kontrollü yıkımı sürüyor.

Mersin’deki metruk binalar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından terk edilmiş metruk binaların yıkım çalışmaları başladı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Akdeniz'de 5 ayda 15 metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi tarafından görsel kirliliğe neden olan terk edilmiş harabe halde bulunan yapıların yıkımı sürüyor. Akdeniz'de, geçen 5 ay içinde 15 adet terk edilmiş bina yıkıldı.

akdeniz belediyesi engelli binası Haberi

akdeniz belediyesi engelli binası

MERSİN'in merkez Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına tahsis etti. 


Hüseyin Okan Merzeci Parkı'nda bulunan binada düzenlenen protokol imza törenine Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Tüm Sakatlar Derneği Şube Başkanı Gülcihan Ekinci, Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Mürsel Çiftçi katıldı. Protokol çerçevesinde, mevcut imar planlarında Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kontrol noktası olarak işaretli bulunan prefabrik binayı, 5 yıllığına iki dernek...