28 / 03 / 2024

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Mersin'de terk edilmiş binalar yıkılıyor!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde kullanım ömrünü tamamlamış, terk edilmiş ve metruk durumdaki binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Akdeniz'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde kullanım ömrünü tamamlamış, terk edilmiş ve metruk durumdaki binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Mersin Akdeniz'de 6 okul inşa ediliyor! 

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde 6 okulun inşası için çalışmalara başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mersin Akdeniz'de 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, Bahçe Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi. 

Mersin Akdeniz'de metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Akdeniz'deki 3 katlı riskli bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, zaman içinde ömrünü tamamlayıp çökme riski taşıyan, bu nedenle de halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, sahipleri tarafından terk edilen binaların kontrollü yıkımı sürüyor.

Mersin’deki metruk binalar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından terk edilmiş metruk binaların yıkım çalışmaları başladı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Akdeniz'de 5 ayda 15 metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi tarafından görsel kirliliğe neden olan terk edilmiş harabe halde bulunan yapıların yıkımı sürüyor. Akdeniz'de, geçen 5 ay içinde 15 adet terk edilmiş bina yıkıldı.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Akdeniz’de metruk binalara yıkım!

Mersin’de Akdeniz Belediyesi, çökme riski taşıdığı için can güvenliğini tehdit eden metruk yapıları yıkıyor.

Akdeniz'de metruk binalar yıkılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yağışlardan etkilenen ve tehlike arz eden terk edilmiş metruk binalar yıkılıyor.

Mersin'de metruk binalar yıkılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mersin'de çökme riski bulunan harebe yapılar yıkılıyor. Çalışmalar kapsamında terk edilmiş 3 metruk binanın daha yıkımı gerçekleştirildi.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İlçe sakinlerinin çağdaş kent normlarına uygun belediyecilik hizmetlerini almalarını hedefleyen Akdeniz Belediyesi, bu çerçevede çalışmalarına yoğun bir biçimde devam ediyor. Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirlediği program çerçevesinde ölçekli imar planlarında yol olarak görünen, fakat daha önce gereksinim duyulmadığı için altyapısı oluşturulmamış olan yeni yolların açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol açma ekipleri, son olarak Çilek Mahallesinde çalışmalarına başladı. Belediye teknik personelinin belirlediği program çerçevesinde ilk olarak 63119 Sokakta yol açma işlemlerini tamamlayan ekipler, bir yandan da hafriyat çalışmalarını da eşzamanlı olarak gerçekleştiriyor.

“ACİL GEREKSİNİMİ OLAN MAHALLELERE ÖNCELİK VERİYORUZ”

Yapılan yol açma çalışmaları hakkında bilgi veren Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Fen İşleri Müdürlüğünü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile koordineli biçimde gerçekleştirdiği çalışmalarının aralıksız devam...