20 / 04 / 2024

akdeniz belediyesi kentsel dönüşüm

akdeniz belediyesi kentsel dönüşüm

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, TOKİ ile imzaladıkları anlaşma çerçevesinde ilçede kentsel dönüşümün saha çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşümü anlattı!

Akdeniz Belediyesi, dönüşüme muhatap olacak yurttaşlara projeyi anlatmak, görüşlerini, talep ve kaygılarını dinlemek üzere bu kez de iki mahalle sakinleriyle buluştu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kent merkezindeki Barış ve Bahçe mahallelerinde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Uzmanlarla Eş Başkanlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kent dinamiklerinin desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçe halkının uzun süredir beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Mersin'in Akdeniz ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. Akşam Gazetesi'nden Emin Pazarcı, bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşüm çalışmaları kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

akdeniz belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

akdeniz belediyesi kentsel dönüşüm

Akdeniz Belediyesi, çarpık kentleşmenin en yoğun olduğu Mersin’in kalbi konumundaki Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm için ilk adımı atıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 18 Aralık 2015 tarihinde aldığı yetki devri kararıyla Bahçe, Barış ve Mahmudiye Mahallelerinin bir kısmını kapsayan yaklaşık 46,5 hektarlık alanın ‘Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı’ ilan edilmesinin ardından harekete geçen Akdeniz Belediyesi, TOKİ ile de 30 Mart 2017’de ön protokol imzaladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile imzalanan ön protokol çerçevesinde 27 hektarlık ilk aşama için hizmet alımı ihalesi yapıldı ve saha çalışması başladı.


“Akdeniz’de ciddi bir çarpık yapılaşma ve imar kirliliği var. Bunu çözmenin tek yolu kentsel dönüşüm”

Akdeniz Belediye Başkanı Pamuk, kentsel dönüşümde bugün gelinen son noktayı İHA’ya anlattı. Kentsel dönüşümü son derece önemsediklerini belirten Pamuk,...