19 / 04 / 2024

akdeniz deprem haberleri

akdeniz deprem haberleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 19.59'da Akdeniz Doğu Baseninde yerin 5,57 kilometre derinliğinde, 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi..

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.35'te, Akdeniz Doğu Baseni 'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, 01.24'te Akdeniz doğu baseninde 4,4 büyüklüğünde deprem oldu.

Ege ve Akdeniz'de korkutan depremler!

Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi açıklarında bu akşam saatlerinde önce 3.5, ardından 4.7 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 00.02'de merkez üssü Antalya açıkları olan 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseninde 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Sarsıntı 15.00 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,3 büyüklüğünde bir deprem oluştu.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü' nün verilerine göre, Akdeniz' de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 85,4 kilometre derinliğinde oluştu.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, 01.01'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,1 büyüklüğünde deprem oluştu.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ) internet sitesinden alınan yazılı bilgiye göre Akdeniz Doğu Baseni 'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 40.7 kilometre derinliğinde oluştu.

Son dakika! Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yapılan açıklamada, depremin derinliği 7.07 kilometre olarak ölçüldü. İşte ayrıntılar...

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Balıkesir 3.5 şiddetinde sallandı! Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! SON DAKİKA! 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, ülke genelinden peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saat 08:33 sıralarında Balıkesir sallandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremi yorumları. İşte ayrıntılar...

Deprem, Bursa'nın kapısına dayandı! Hemen kentsel dönüşümün tamamlanması lazım!

Son günlerde Bursa’ya yakın kentler ve bölgelerden deprem haberleri gelirken Bursa halkı korku içinde bekliyor. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Bursa Temsilcisi Serkan Işık Bursa'da kentsel dönüşümün hemen tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Akdeniz’de 4.1 şiddetinde deprem!

Kandilli Rasathanesi ve AFAD’tan alınan bilgilere göre, Muğla’da 4.1 şiddetinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi, depremi önce 3.8 olarak açıklarken sonrasında 4.1 olarak güncelledi.

Akdeniz’de 3.7 şiddetinde deprem! O il sallandı!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Antalya’da 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 19.56’da meydana gelen depremin AFAD da 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

Son dakika 4.2 şiddetinde deprem! İnsanlar sokaklara döküldü

Son dakika deprem haberleri. AFAD 4.2 şiddetinde gerçekleşen depremle ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Son dakika Samsun'da deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi Karadeniz'de Samsun açıklarında bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte detaylar...

Son Dakika Marmara'da korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. AFAD'ın açıklamasına göre, Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA! 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan son depremler listesi...

SON DAKİKA! Akdeniz’de 3.8 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Akdeniz’de deprem meydana geldi AFAD, depremin 3.8 şiddetinde olduğunu, Kandilli Rasathanesi ise 3.6 şiddetinde olduğunu duyurdu.

akdeniz deprem haberleri Haberi

akdeniz deprem haberleri

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, saat 19.59'da Akdeniz Doğu Baseninde yerin 5,57 kilometre derinliğinde, 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği...