25 / 04 / 2024

akenerji başaran nas denetim şirketi

akenerji başaran nas denetim şirketi

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş., 2014 faaliyet yılına ait hesap dönemini kapsamak üzere şirketin denetlenmesi için Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildiğini duyurdu...

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Gıda yardımı nasıl alınır, gıda yardımı kimlere verilir, 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte o detaylar!

Altın da değil, dolar da! Tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran asıl kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar ile ilgili yaptığı yorumlar ile tanınan ekonomist Mert Başaran '' Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?'' sorusunun yanıtını açıkladı.

Başaran Holding'in İran'da düşen jetinin karakutuları böyle çözüldü!

Başaran Holding’e ait jetin neden kaza yaptığını aydınlatacak karakutuların çözümünün nasıl yapıldığı İran tarafından hazırlanan raporda detaylı şekilde anlatıldı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazası soruşturmasında yeni gelişme!

İran'da düşen ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği Başaran Holding'e ait özel jetle ilgili kaza soruşturmasının, İran yerine Kanada ya da başka bir Avrupa ülkesinde yapılabileceği bilgisi öğrenildi. 

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasında FDR hafızası bulundu!

İran'da geçen ay düşen Türk jeti ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Mina Başaran ve arkadaşlarının öldüğü jet kazasında FDR hafızası bulundu.

Başaran'lara ait jet kazasının sürpriz tanığı ortaya çıktı!

11 kişiye mezar olan Başaran Holding’e ait özel jetin kaza sebebi esrarını korurken, sürpriz bir tanık ortaya çıktı.

Mina Başaran'ın düğünü için harcanan paralar iade edildi!

Başaran Holding'e ait özel iş jet 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat yaşamını yitirdi. 

Başaran Holding'e ait jet, Çukur dizisinde kullanılmış!

Geçtiğimiz gün İran'da düşen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding'e ait jetin, Show TV'nin dizisi Çukur'un ilk bölümünde kullanıldığı ortaya çıktı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer mezarlığa güller bıraktı!

Başaran Holding patronu Hüseyin Başaran'ın kızı geçtiğimiz günlerde düşen jette hayatın kaybetmişti. Mina Başaran'ın cenazesi dün defnedildi. Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer bugün mezarlığa giderek,güller bıraktı...

Mina Başaran son yolculuğuna uğurlandı! Kahreden anlar!

Talihsiz uçak kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran son yolculuğuna uğurlandı...

Mina Başaran ve Murat Gezer Bebek'te oturacaktı!

Dubai'de bekarlığa veda partisi yaptıktan sonra geçirdiği uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran ile nişanlısı Murat Gezer'in, düğünden sonra yaşamayı planladıkları evi tuttukları ortaya çıktı.

Mina Başaran’ın cenazesi bugün Ataköy’den kaldırılacak!

İran'da yaşanan uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran ve arkadaşlarının cenazeleri ikindi namazına müteakip, Ataköy’den kaldırılacak.

Mina Başaran'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi!

Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi bugün İstanbul'a geldi...

akenerji başaran nas denetim şirketi Haberi

akenerji başaran nas denetim şirketi


Akenerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu,


Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Seri:X, No:22 sayılı "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" ve Seri: II, No:14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'ne ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yayınlanan "Enerji Piyasasında faaliyet gösteren Gerçek ve Tüzel Kişilerin Bağımsız Denetim Kuruluşlarınca Denetlenmesi Hakkında Yönetmelik"e uygun olarak 2014 faaliyet yılına ait hesap dönemini kapsamak üzere Şirketimizin denetlenmesi için Başaran Nas Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurulun onayına sunulmasına,


Karar...