25 / 04 / 2024

Akfen Holding projeleri

Akfen Holding projeleri

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, "Türkiye'deki yatırımlarımıza 2019 ve 2020'de ara vermeden devam edeceğiz. Bu yıl 4,9 milyar lira olmak üzere 2 yılın sonunda yaklaşık 10 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte 2 bin 560 kişi de direkt istihdam edilecek" dedi...

Akfen Holding 2018'de 5.6 milyar TL’lik yatırımı tamamladı!

Türkiye’nin önde gelen yatırım grupları arasında yer alan Akfen Holding, 2018 yılında, söz verdiği gibi, 5.6 milyar TL değere sahip yatırımlarını tamamladı, bunlara ilave olarak 4 bin 59 kişiye de ek istihdam sağladı.

Akfen Holding'ten 10 milyar TL’lik yatırım hedefi!

Enerji, havalimanı, denizyolu taşımacılığı, gayrimenkul gibi sektörlerde faaliyet gösteren Akfen Holding, 2019 sonuna kadar 10 milyar TL’lik yatırıma ulaşmayı hedefliyor. 

Akfen Holding madencilik sektörüne giriyor!

2017'de varlık satışlarıyla öne çıkan Akfen Holding, yeni sektörlere giriyor. Şirket madencilikte yatırıma hazırlanıyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, kızı Pelin Akın'ın yönlendirmesiyle start up'larla da ilgilendiklerini söylüyor.

Akfen Holding bu yıl 6 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Türkiye’nin dev holdingleri bu yıl da milyarlarca liralık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Sabancı 4.5 milyar, Akfen 6 milyar TL’lik yatırım ile öne çıkıyor.

Akfen İnşaat Anadolu'daki projeleriyle büyüyor!

Habertürk muhabiri Dilek Birgen, Akfen Holding'te ikinci kuşak yöneticisi Selim Akın'a kendisiyle ilgili merak edilenleri sordu. İşte Birgen'in o yazısı...

2016 sonunda konuta talep patlayacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın,Türkiye'de 2016 yılı sonuna kadar konut talebinin artacağını ve fiyatların da doğru oranda artacağını belirtti. Akın konut sektörünün yine yükselişe geçeceğini söyledi.

Akfen Holding 7.kupon ödeme dönemi faiz oranını açıkladı!

Akfen Holding şirketi 7. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranını kesinleştirerek Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Akfen Holding Merter'de ofis projesi inşa edecek!

Geçen yıl Ankara’da satışa çıkan İncek Loft konut projesi, alıcısına yüzde 32 prim garantisi sunmuştu. Proje satışa çıktığı gün zam yapacağı tarihleri açıklayarak alıcının kazancını ilk günden belirledi.

Akfen Holding’in 2014 yılı dokuz aylık net karı 18 milyon TL oldu!

Akfen Holding’in Ocak-Eylül 2014 dönemini kapsayan dokuz aylık finansal sonuçları açıklandı. Akfen Holding, yılın ilk dokuz aylık döneminde toplam 18 Milyon TL net kar elde etti.

Akfen İnşaat hisseleri yüzde 8,77'ye yükseldi!

Akfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat hisseleri daha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber yüzde 8,77'ye yükseldi...

Hamdi Akın: Yeni projem Türkiye'nin ihtiyacı benim de hayalim!

Akfen Holding Başkanı Hamdi Akın’ın aklında yepyeni bir proje var. Akın bu kez kendi şirketleri için değil, Türkiye’nin büyük altyapı projelerine kaynak sağlayacak bir fon oluşturmayı hedefliyor.

Akfen Holding Akfen İnşaat'tan hisse aldı!

Akfen Holding tatarfından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen Holding Akfen İnşaat'tan hisse satın aldı. Akfen Holding'in şirketin ve bağlı ortaklığının şirket paylarındaki toplam sahipliği %6,19'a ulaştı...

Akfen Holding hisse satın aldı!

Akfen Holding bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Akfen Holding hisse geri alım programı çerçevesinde hisse alımı gerçekleştirdi. Yapılan toplam hisse alımlarının sermaye oranı %1,729 seviyesine ulaştı...

Akfen Holding hisse geri alımı gerçekleştiriyor!

Akfen Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen Holding hisse geri alımı gerçekleştiriyor. Yapılan toplam hisse alımlarının sermaye oranı yüzde 1,648 seviyesine ulaştı...

Akfen Holding'in 2. kupon faizi yüzde 3.7594!

Akfen Holding tarafından yapılacak olan 2. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,7594 olarak kesinleştirildi.

Akfen Holding 2017'nin 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Akfen Holding 1 Ocak 2017 ile 31 Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporunu yayınladı.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Akfen Holding bu yıl 6 milyar lira yatırım yapacak!

Akfen Holding bu yıl toplam 6 milyar lira yatırım yapacak. Bunun 3,5 milyar liralık kısmı Hamdi Akın’ın çocuklarının eşit hissedar olduğu Akfen İnşaat’a ait.

Akfen Holding'in 300 milyonluk tahvilinin 2. kupon faizi 3,84!

Akfen Holding'in ihraç ettiği 300 milyon TL tahvilin 2. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,84 olarak belirlendi.

Akfen Holding'in yeni hedefi sanayi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın rotasını sanayiye çevirdi. Havalimanı, enerji, gayrimenkul ve liman yatırımlarından sonra yönünü şehir hastaneleri yatırımlarıyla da yakından ilgilenen Akın, "Hastane ihalelerini takip edeceğiz ama Güneydoğu’da kazan üretimi yapabilirim" dedi.

Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Akfen Holding 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding hisse devri bildirisini yayınladı.

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Akfen Holding 140 milyon TL'lik tahvil ödemesi yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 140 milyon TL tahvilin 12. kupon ödeme dönemine ilişkin 4 milyon 31 bin 998,97 TL faiz ve 140 milyon TL ana para ödemesi bugün yapıldı.

Akfen Holding 300 milyon TL'lik tahvil ihracını tamamladı!

Akfen Holding nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle, 9 Ocak 2017 vade başlangıç tarihli 300 milyon TL nominal değerli tahvil ihracını tamamladı.

Akfen Holding 1,5 yılda 6 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Türkiye’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi istikrarlı bir şekilde büyümesi için yatırımlarına durmadan devam ettiklerini belirterek, 1.5 yıl içinde toplam 6 milyar liralık yatırım yapacaklarını açıkladı.

Akfen Holding projeleri Haberi

Akfen Holding projeleri

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, "İş Dünyası Söyleşileri" kapsamında  Anadolu Ajansı'ndan Hasan Arslan'a değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Akın, Yeni Ekonomi Programı'nı (YEP) değerlendirdi. Akın, programın arkasında güçlü bir irade bulunduğunu, programdan taviz verilmediğini gören yerli ve yabancı yatırımcının yatırım yapmaya başlayacağını ifade etti. 

Türkiye'de geçen yıl yaşanan bazı sıkıntıların, yabancılar açısından birtakım yatırım fırsatlarını beraberinde getirdiğine işaret eden Akın, şunları söyledi; "Türkiye her kesimi ile YEP'in arkasında durduğunu göstermeye devam ederse 2019'un ikinci yarısından itibaren yatırımları çekecek ve iyi bir çıkış dönemine başlayacaktır. Kimse sonradan ağlamasın, pişman olmasın... Şu anda, Türkiye'ye yatırım yapmak için en güzel dönem. Tüm yatırımcılara söylüyorum; elinizi çabuk tutun" 

Akın, yatırım yaparken finansmanın bulunabilirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Akın, şunları kaydetti:

"Yatırım yapalım demek, sektörü seçmek kolay. Ancak finansmanı...