26 / 04 / 2024

Akfen İnşaat projeleri

Akfen İnşaat projeleri

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, yeni yatırım fırsatlarını araştırdıklarını belirtti. Akın, “Türkiye bir daha hiç böyle cazip olmayacak. Agresif şekilde bakıyoruz” diye konuştu.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat İncek Loft'ta Enes Batur'u ağırladı!

Yıllardır birçok projede boy gösteren Akfen İnşaat sosyal atağa geçti. Firma, Ankara İncek Loft'taki konut projesinde YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i misafir etti.

Ankara markalı konut sektöründe rekabet oluştu!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Ankara'da özellikle markalı konut dinamikleri oldukça gelişti ve sıkı bir rekabet oluştu. Konut talebinde de bu yönde bir eğilim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz." dedi.

Akfen İnşaat basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek. Basın toplantısı 16 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Akfen İnşaat yeni projesiyle Bodrum'da yükselecek!

Akfen inşaat olarak bir dönem Emlak Konut ile önemli konut projelere imza attıklarına değinen Akın, şöyle devam etti: "Levent, İncek gibi projelerimizde olduğu gibi Loft markasıyla yola devam edeceğiz.'

Akfen İnşaat Cennet Koyu’nda lüks otel yapacak!

İstanbul Levent’teki Loft projelerinin ardından Ankara İncek’te yeni bir projeye başlayan ve Bodrum’da otel yatırımına hazırlanan Akfen İnşaat, kentsel dönüşüme de sıcak bakıyor.

Ankara'daki Incek Loft projesi ziyarete açıldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara Incek'te hayata geçirilen Incek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projenin yeni etapları ise 2015 yılı içerisinde satışa çıkarılacak .

Akfen İnşaat hisselerinin yüzde 5,148'i Akfen Holding'e devredildi!

Akfen Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding iştiraki olan Akfen İnşaat hisselerinin yüzde 5,148'i Akfen Holding'e devredildi.

Başkent'te İncek yeni projelerin adresi haline dönüştü!

Son yıllarda özel inşaat firmalarının ilgisini çekmeye başlayan Ankara'nın bir çok semtinde şantiyeler kuruluyor, projeler üretiliyor. Başkentin yeni yaşam merkezlerinden İncek de, yeni projelerin adresi haline dönüştü.

İncek Loft projesi yüzde 32 prim yapacak!

Akfen İnşaat, havalimanı, üstyapı ve altyapı projelerinin ardından konuta odaklandı. İstanbul'da Levent Lof t projesiyle yeni bir konsept geliştiren şirket şimdi de Ankara'da İncek Loft yatırımını başlattı...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat projeleri Haberi

Akfen İnşaat projeleri

Son dönemde yükselen maliyetler, azalan talep kimi bazı şirketleri zora soktu. Bu döneme borçsuz giren, nakit yaratma kabiliyeti olan firmalardan ise yatırım, satın alma ve insan kaynağını güçlendirme haberleri geldi. İkinci grupta bulunan şirketlerden  Akfen, halen faaliyet gösterdiği tüm sektörlerdeki fırsatları araştırıyor, inşaat sektöründe başka şirketlerin yarım kalmış projeleri başta olmak üzere teklifleri değerlendirip, YEKA ihalelerine girmeye hazırlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nden Ebru Sungur'un haberine göre; Ankara İncek’te yükselen Bulvar Loft’u tamamladıklarını, böylece ellerinde süren gayrimenkul projesi kalmadığını kaydeden Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, şu açıklamalarda bulundu:

“Yatırımda muhafazakar değiliz. Önümüzdeki işlere bakacağız. Her kriz kendi fırsatını yaratır. Biz de bakıyoruz. Şu an alım zamanı. Sadece gayrimenkul için değil, her sektör için... Çok fırsat var. Türkiye hiç bu kadar cazip olmayacak...