24 / 04 / 2024

akfen şehir hastanesi ihaleleri

akfen şehir hastanesi ihaleleri

Son dönemde kamuoyunda sıkça gündeme gelen şehir hastanesi yatırımlarında önde çıkan isimlerden biri olan Akfen yeni ihaleleri de yakın markaja aldı...

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Isparta Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Akfen Holding'in inşa ettiği Isparta Şehir Hastanesi bugün düzenlenecek resmi törenle açılıyor. İlde bulunan Kadın Doğum Hastanesi ve Devlet Hastanesi personeliyle birlikte 1,1 milyar liralık yatırım yapılan tesise taşındı.

Tekirdağ Şehir Hastanesi Nisan 2018'de devreye girecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, "Aralık 2017'de Eskişehir Şehir Hastanesini hizmete açmış olacağız. 1 milyar liraya mal olacak Tekirdağ Şehir Hastanesi de Nisan 2018'de devreye girecek" dedi.

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Elazığ Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatında sona gelindi!

Elazığ'da 347 bin 172 metrekare alan üzerinde yapımı süren şehir hastanesi 5 yıldızlı otek konforunda hizmet verecek. Hastanenin kaba inşaatı bitme aşamasında.

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

akfen şehir hastanesi ihaleleri Haberi

akfen şehir hastanesi ihaleleri

Son dönemde kamuoyunda sıkça gündeme gelen şehir hastanesi yatırımlarında önde çıkan isimlerden biri olan Akfen, İsparta, Eskişehir'in ardından Tekirdağ Şehir Hastanesi'ni de tamamladı. Ekonomist'te yer alan habere göre, toplam 1,5 milyar TL yatırım değeriyle hayat bulan Tekirdağ Şehir Hastanesi, hasta kabulüne hazır duruma geldi. Akfen inşaat tarafından Kamu-Özel İş birliği yani PPP modeliyle hayata geçen şehir hastanesi, halihazırda bölgenin en gelişmiş entegre sağlık tesisi olarak öne çıkıyor, ilerleyen süreçte Türkiye'nin sağlık turizmindeki büyük hedeflerine de katkı vermesi öngörülen hastanenin, özellikle yakın coğrafyaya hitap etmesi bekleniyor. Bu kapsamda Bulgaristan ve Yunanistan ile bu ülkeler üzerinden pek çok turistin Türkiye'de tedavi olmaya geleceği tahmin ediliyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi, 158 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 486 yataklı hastane, gerektiğinde 556 yatağa çıkartılacak altyapısıyla...