25 / 04 / 2024

Akfırat yatırım

Akfırat yatırım

2006 yılında Adalet Bakanlığı, Tuzla Akfırat'taki İstanbul Park Pisti'nin 400 metre uzağına F tipi cezaevi yapmak istemiş. Adalet Bakanlığı'na, aynı yıl belde belediyesi olan Akfırat Belediyesi'nden izin çıkmamış.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

TAV'dan Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım!

Yatırımlarına son sürat devam eden TAV Havalimanları Holding AŞ Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım yapacak.

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Köse tarafından kuruldu.

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Köse tarafından kuruldu.

Miya Yatırım İnşaat Sanayi ve Tİcaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Yatırım İnşaat Sanayi ve Tİcaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zemirhan Enuştekin ve Fırat Enuştekin ortaklığında kuruldu. 

Just Sell Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Just Sell Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Dağ tarafından kuruldu.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Antalya Serik'e 3 yılda 80 milyon TL'lik yatırım!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’e 3 yılda yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yaptı.

Afg Group Yatırım İnşaat Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Group Yatırım İnşaat Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Fırat Güngör imzasıyla kuruldu.

SMA Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

SMA Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fırat Baydağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Metafor Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Metafor Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, Fırat Baydağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Arif Ay Sokak'ta kuruldu.

Oğulhan Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Oğulhan Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Oylum Tuğrul tarafından 500 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beykoz, Yalıköy Mahallesi, Medineli Hacı Osman Akfırat Sokak'ta kuruldu.

Akfırat yatırım Haberi

Akfırat yatırım



ADALET BAKANLIĞI, AKFIRAT'TAKİ FORMULA 1 PİSTİ'NİN 400 METRE UZAĞINA CEZAEVİ YAPMAK İSTİYOR


F tipi Formula!


Milli Emlak'tan iki yıl önce söz konusu araziden yer alan Adalet Bakanlığı'na, F tipi cezaevi yapılması konusunda Akfırat Belediyesi'nden izin çıkmadı. Bunun üzerine iki kuruluş, bu arsa için davalık oldu


    Dünyanın en çok ilgi çeken organizasyonlarından biri olan Formula 1 için inşa edilen trilyonluk İstanbul Park pisti, ''trajikomik'' bir tehdidin altına girdi. Adalet Bakanlığı, bu piste 400 metre uzaklıktaki araziye F tipi cezaevi yapmak için kolları sıvadı.

    Bakanlığın bu girişiminin iki yıl öncesine dayandığı ortaya çıktı. Buna göre Adalet Bakanlığı, Milli Emlak Daire...