20 / 04 / 2024

AKG Gazbeton inşaat projeleri

AKG Gazbeton inşaat projeleri

Milliyet Gazetesi Business ekinde yer alan habere göre: AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarının hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 3 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Mamak Başak Merkez Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül hayata geçirilen Başak Merkez Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Hasan Akgün: Ne kadar inşaat o kadar para!

Arel Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Akgün, İstanbul’da sayıları hızla artan inşaatlar nedeniyle yeşil alanların azaldığını belirterek “İstanbul’da ne kadar çok inşaat var, o kadar çok da para var demektir. Maalesef ki yeşil alan veya şehir parkı yok” dedi.

Büyükçekmece'nin inşaat çalışmaları denetlendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknik ekibiyle birlikte ilçe genelinde çalışmaları devam eden tüm inşaat alanlarını denetledi. Şehirde bu yıl da halkımızın huzuru için çok önemli adımlar atıldı, halkın hizmetinde bir çivi çakana teşekkür ediyorum" dedi.

Başak Merkez Cami inşaatı çalışmaları incelendi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Cami inşaatını yerinde gezerek incelemelerde bulundu.

Başak Merkez Camii inşaatı sürüyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Camii inşaatını yerinde gezerek, incelemelerde bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Akgür İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Akgür İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gazbeton, yeni nesil inşaat projelerinin vazgeçilmezi!

AKG Gazbeton, inşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan gazbetonun yapılarda kullanılmasının faydaları üzerine Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün hazırladığı rapordaki önemli verilere dikkat çekiyor.

Büyükçekmece Yat Limanı'nın inşaatı 2017'de bitecek!

Büyükçekmece'de yapımına başlanan yat limanında uzun süre ilerleme olmadı. Belediye Başkanı Hasan Akgün limanın tekrar yapımına başlandığını ve eskisinin iki katı büyüklüğünde olacağını söyledi. Liman inşaatı 2017'de bitecek.

AKG Gazbeton inşaat projeleri Haberi

AKG Gazbeton inşaat projeleri

Çevre dostu üretim özelliği, Al sınıfı yanmaz malzeme olması, depreme dayanıklı ve kolay uygulanabilir özelliği ile zaman ve maliyet avantajı sağlayan AKG Gazbeton Ürünleri, Türkiye'nin en prestijli projelerinde kullanılıyor. 

İstenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesiyle inşaat sürecinde zaman kazandıran AKG Gazbeton ürünleri, çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlıyor. 

Yeşil dostu üretim özelliğinin yanı sıra hafif ve sağlam yapısıyla binalara yük bindirmeden deprem direncini artıran ve yangın emniyeti ile de hayat kurtaran yapı malzemesi olarak dikkat çeken AKG Gazbeton ürünleri,, birçoğu ödüllü olan markalı projelerde kullanılıyor. Kolay işlenebilir ve uygulanabilir bir ürün olması nedeniyle tasarımcı ve uygulayıcılara rahatlık sağlayan gazbeton, uygulama açısından zbr ve zahmetli projelerde tercih ediliyor. 


Yeni projeler yolda 

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli projelerinde...