25 / 04 / 2024

AKG Gazbeton proje

AKG Gazbeton proje

Milliyet Gazetesi Business ekinde yer alan habere göre: AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarının hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Akgün ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Yangına karşı önlem proje aşamasında alınmalı!

AKG Gazbeton Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, projelerde seçilen malzemelerle yangınların önüne geçileceğini açıkladı. Güvenç, yangına karşı ilk önlemin binaların proje aşamasında alınması gerektiğini söyledi. 

Nitelikli ve güvenli yapı ihtiyacı bir üst seviyeye taşınıyor!

AKG Gazbeton, Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü sebebiyle korkutan senaryolarla başa çıkmak için güvenli yapıların inşasının gerekliliğini kaydetti... 

Degas ile evler depremde yıkılmayacak!

Türkiye’de önümüzdeki 10 yıl içerisinde 7'nin üzerinde deprem bekleniyor. AKG Gazbeton İşletmeleri, depremde evlerin fazla zarar görmemesi için Degas'ı üretti.

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Akgün Gökçe tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Fadıl Akgündüz’ün savunması şaşırttı!

Fadıl Akgündüz’e mahkeme başkanın, “Mağduriyetleri gidermek için ne yaptın” diye sordu. Akgündüz ise “Proje yüzde 85 bitirilmiş aşamada. Kalan kısmı için bir yatırım miktarı gerekli” diye yanıt verdi. Mahkeme başkanı, Akgündüz’den dava bitmeden mağduriyetlerin giderilmesini istedi.

Bos Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Akgün tarafından kuruldu.

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Yozgat Şehir Hastanesi'ni tercihi AKG Gazbeton oldu!

AKG Gazbeton blok ve lento ürünlerinin kullanıldığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk “Şehir Hastanesi” Yozgat’ta açıldı. Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin tercihi AKG Gazbeton oldu.

Fethi Yaşar: Rant için değil, kent için dönüşüm yapıyoruz!

AKG Gazbeton, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının öneminin tartışıldığı bir seminer düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seminerde bölge için yaptıkları çalışmaları anlattı ve “Önceliğimiz vatandaşın istediğidir” dedi.

AKG Gazbeton proje Haberi

AKG Gazbeton proje

Çevre dostu üretim özelliği, Al sınıfı yanmaz malzeme olması, depreme dayanıklı ve kolay uygulanabilir özelliği ile zaman ve maliyet avantajı sağlayan AKG Gazbeton Ürünleri, Türkiye'nin en prestijli projelerinde kullanılıyor. 

İstenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesiyle inşaat sürecinde zaman kazandıran AKG Gazbeton ürünleri, çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlıyor. 

Yeşil dostu üretim özelliğinin yanı sıra hafif ve sağlam yapısıyla binalara yük bindirmeden deprem direncini artıran ve yangın emniyeti ile de hayat kurtaran yapı malzemesi olarak dikkat çeken AKG Gazbeton ürünleri,, birçoğu ödüllü olan markalı projelerde kullanılıyor. Kolay işlenebilir ve uygulanabilir bir ürün olması nedeniyle tasarımcı ve uygulayıcılara rahatlık sağlayan gazbeton, uygulama açısından zbr ve zahmetli projelerde tercih ediliyor. 


Yeni projeler yolda 

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli projelerinde...