20 / 04 / 2024

Akgedik TOKİ Konutları temel atma

Akgedik TOKİ Konutları temel atma

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Akgedik mahallesine inşa edecekleri toplu konutların temel atma töreniyle ilgili olarak, "Tahminen yaz aylarına doğru temel atma safhasına gelmiş olacağız." dedi.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Akgedik Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı!

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova Evleri 'nde toplam 157 adet konut satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi 13 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 106 bin 747 TL'den başlıyor.Peki Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Kocaeli Çayırova Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Akgedik TOKİ Konutları temel atma Haberi

Akgedik TOKİ Konutları temel atma

Yunusemre Belediye Başkanı  Mehmet Çerçi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Akgedik mahallesine inşa edecekleri toplu konutların temel atma töreniyle ilgili olarak, "Tahminen yaz aylarına doğru temel atma safhasına gelmiş olacağız." dedi. 


Yunusemre Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleşti. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda 32 gündem maddesi görüşüldü. Toplantı öncesinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kısa bir süre önce toplu konut ile ilgili bir müjdeyi duyurduklarını belirterek,"Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da hafta sonu Manisa'daydı.  Yunusemre'de 5 bin toplu konutun yapılacağının müjdesini verdi. Bu süreçte büyük bir mesafe aldık. Ayrıca '7 İklim 7 Proje' adı altında Türkiye birinciliğini kazanmış bir proje gurubu var. TOKİ bu grubu görevlendirdi. Ege Bölgesi birincisinin proje ile ilgili çalışmalarına başlandı....