20 / 04 / 2024

Akgedik TOKİ Projesinde son durum

Akgedik TOKİ Projesinde son durum

En büyük konut yatırımı olan Akgedik TOKİ Projesi'nde söylemlerin şehirden kopuk olduğunu söyleyen Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, yanlışların düzeltilmesi gerektiğini aksi taktirde projenin Manisa'ya bir şey katmayacağını söyledi.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

Mersin TOKİ mağdurları tek yürek oldu! 5 bin mağdur çözüm bekliyor!

Mersin’de 4 etap halinde yapılacak TOKİ projesinde bir etabın eksik olması nedeniyle 500 ailenin mağduriyet yaşayacağını dile getiren TOKİ mağdurları, bir defa  daha ses yükselterek toplamda 5 bin kişinin mağdur olduğunu belirtti.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ'den yeni yıl fırsatı! 4 bin 732 TL taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir projesi için başvurular başlıyor. Balıkesir TOKİ projesinde taksit bedelleri 4 bin 732 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 143 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Rize Çayeli projesinin ihalesi 2 gün sonra gerçekleştirilecek. Merakla beklenen Çayeli TOKİ projesinde 143 konut bulunuyor.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesinin ihalesi 8 gün sonra gerçekleştirilecek. Yalova TOKİ projesinde toplam 717 konut bulunuyor.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Akgedik TOKİ Projesinde son durum Haberi

Akgedik TOKİ Projesinde son durum

Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz; Yunusemre Belediyesi'nin Türkiye'nin en büyük konut yatırımlarımı olan 5 bin 500 konutluk TOKİ projesinin Manisa'da sorunların çözümüne bir şey katmayacağını belirterek yanlışların yapıldığını söyledi. Söylemler dahil her şeyiyle Manisa'dan kopuk bir yapı inşa edildiğini belirten Akyüz," TOKİ'den bahsediyoruz, söylemleriyle bile Manisa'dan kopuk bir yapı. Ve bitirildiği zamanda her şeyi ile Manisa'dan kopuk bir yapı olacak, bunu da zamanı geldiğinde göreceğiz. Bu konuda da eleştirdiğimiz bazı noktalar var, eğer eleştirilerimiz iyi değerlendirilmezse haklı olduğumuzu çok geç görmüş olacaklar. TOKİ olsun ama Manisa yararına olsun, biz TOKİ yapılmasın diye bir şey söylemiyoruz" 


EMLAK SEKTÖRÜ DURDU 


Emlak sektöründe de durgunluğun üst seviyelere çıktığını belirten Akyüz, "2015'in dördüncü çeyreğinden başlayan durgunluk artık en üst noktaya dayandı. Daha önce belirli...