29 / 03 / 2024

Akgedik Yunuskent projesi son durum

Akgedik Yunuskent projesi son durum

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Projesi'nde ilk etabın inşaatı yüzde 80 tamamlandı. Konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te kuralar 18 Haziran'da!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev konut projeleri arasında yer alan 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde çalışmalar hızlandı. Projede kura çekimi 18 Haziran'da gerçekleşecek.

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

TOKİ Akgedik'te indirime gitti, vade fiyatları uzatıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin 2. etabında yüzde 8 indirim uygulanacak ve 3+1 daireler 180 ay vade ile alınabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

Akgedik TOKİ fiyatları vatandaşın tepkisine neden oldu!

Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı. 3+1 ev fiyatlarının 270 bin TL gibi yüksek bir bedelle satılması bazı hak sahiplerinin tepkisine neden oldu...

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

TOKİ Akgedik Yunuskent 3'üncü etapta kuralar çekiliyor!

TOKİ tarafından Manisa Yunusemre'de hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin 3. etabı için hak sahibi belirleme kuraları çekiliyor. 

Akgedik Yunuskent projesi son durum Haberi

Akgedik Yunuskent projesi son durum

Manisa Yunusemre Belediyesi, Akgedik Yunuskent Projesi'nde ilk etap inşaatının yüzde 80'ini tamamladı. 5 bin 500 konutluk projenin 1101'sinin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, konu ile ilgili açıklamasında: 'Şehrimizde konut sorununu en aza indirmek için yola çıktığımız projemizin ilk etabında inşaatların büyük bir kısmı tamamlanırken bölgede altyapı ve çevre düzenlemesi çalış malan hız kazandı. Bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Konutları en geç yıl sonuna kadar hak sahiplerimize teslim etmeyi planlıyoruz' şeklinde konuştu.


Bağlantı yollarıyla mesafeleri kısalttıklarını söyleyen Çerçi, birinci etapta sona yaklaşılırken ikinci etap için de çalışmalara başlanıldığını belirtti.



Hürriyet...