23 / 04 / 2024

Akhisar Köprüsü temel atma töreni

Akhisar Köprüsü temel atma töreni

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından Karadere üzerinde yapımına başlanan Akhisar Köprüsü'nün temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 milyon 320 bin TL'ye mal olacak köprünün 2014 Ocak ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kazı ve kazık çalışmaları tamam!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, köprünün deniz içerisinde yapılmış temel iyileştirme amaçlı kazı ve kazık çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. .

1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçiş ücreti ne kadar olacak?

18 Mart'ta kule temel atma töreni yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçiş ücreti ise 15 euro + KDV (bugünkü kurlarla 80 TL) olarak belirlendi. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nde kule temel betonu atıldı!

Daelim-Limak- SK-Yapı Merkezi Ortak Girişimi tarafından 16 yıl 2 ay 12 gün işletme süresi teklifi ile kazanılan 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 2022'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara–Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhuriyet'in 100. yılına yetiştirilecek!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu temel atma töreninde konuşan Arıoğlu, bundan daha büyük bir mutluluk ve heyecan düşünemediklerini söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü, kenti yeniden ayağa kaldıracak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu'nun temel atma töreninde yaptığı konuşmada; "Çanakkale, tekrar küllerinde ayağa kalkacak ve hayallerine kavuşacak." diye konuştu.

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak!

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar yarın atılacak. "Dünyanın en uzun köprüsü" olacak köprü için 18 Mart'ta yapılacak temel atma töreni öncesi Güney Kore Arazi Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang ile imza töreni düzenlenecek.

Çanakkale 1915 Köprüsü için tören alanı hazırlanıyor!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün 18 Mart 2017 tarihinde yapılacak temel atma töreni için Lapseki'de geniş bir tören alanı inşa ediliyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'ne 5 ülke talip oldu!

Türkiye'nin dördüncü boğaz geçişi Çanakkale 1915 Köprüsü'nün 18 Mart'taki temel atma töreni yaklaşırken inşaat ihalesine katılacak isimler de belirginleşiyor.

Şile Sungurlu Köprüsü'nün temeli atıldı!

Sungurlu mahallesini Kalemköy mahallesine bağlayacak Sungurlu köprüsü temel atma töreni gerçekleştirildi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli 18 Mart 2017'de atılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü için Yüksek Planlama Kurulu (YPK) kararının hazırlandığını belirtti. Arslan, "18 Mart 2017'de temel atmak istiyoruz" dedi.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan Ayvalık Cunda Köprüsü temel atma ve 10 Bin Metreküplük Depo ve Kanalizasyon Terfi Hattı’nın hizmete alımı törenleri haftasonu yapıldı.

Akhisar Köprüsü temel atma töreni Haberi

Akhisar Köprüsü temel atma töreni



2014 yılı Ocak ayı sonunda bitirilmesi hedeflenen ve 1 milyon 320 bin TL'ye mal olacak köprü, Yenice köprülü kavşağından direkt TOKİ'ye sağlıklı bir şekilde geçişi sağlayacak.


Temel atma törenine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Yusuf Şen, Turgay Yel, Gülhan Şahin ve Güngör Sabri Günaydın, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Yenice Belediyesi eski Başkanı Ramiz Yiğit, bazı belediye meclis üyeleri, daire amirler ve vatandaşlar katıldı. Törenin açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2006 yılında Akhisar ve Huzur mahallelerinin İnegöl'e bağlanmasıyla iki mahallenin belediye hizmetleriyle tanışmaya başladığını belirtti. Güçlü bir belediye olduklarını ifade eden Aktaş, "Belediye olarak akıllı ve...