27 / 04 / 2024

Akhisar Stadı ismi

Akhisar Stadı ismi

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı.

Altın üstadı İslam Memiş hiç bu kadar ciddi konuşmamıştı ! Bu haberi hemen okuyun! İşte altının rekor kıracağı tarih

İvmeyi aşağılara yönelten altın için sabırsızlıkla dip seviye neresi olacak bekleniyor. Hem küçük hem de büyük yatırımcı FED kararlarının açıklanmasının akabinde altının yönünü merak ediyor. Ekonominin üstad ismi İslam Memiş merak edilen soruları cevapladı.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği ilk 5 sezonda iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, 2017-2018 sezonundan itibaren rakipleriyle yeni stadında oynayacak.

Akhisar Stadı'nın yer teslimi yapıldı!

Manisa Akhisar'da 12 bin kişilik stat için ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığı belirtildi. İhaleyi 71 milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, inşaatı devraldı.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı!

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

2013 yılının Eylül ayında inşaatına başlanan ancak yüklenici firmayla yaşanan sorunlar ile birlikte finansal sıkıntılar nedeniyle yapımı duran Akhisar Stadyumu’nda çalışmalar yeniden başlayacak.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Firuzköy Stadı'nın adı Avcılar Atatürk Stadyumu oldu!

Avcılar Belediyesi Firuzköy stadı, Avcılar Belediyesi Meclis kararı ile ismi ‘’Avcılar Atatürk Stadyumu’’ olarak değiştirildi.

Akhisar Stadı ismi Haberi

Akhisar Stadı ismi

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısında Plan Bütçe, Çevre ve Sağlık ile Kanun Nizam ve İmar Komisyonlarında görüşülen karar gereği “Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu” olarak kabul edildiği açıklandı.


Akhisar Belediyesi 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda meclis salonunda yapıldı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın başkanlığında gerçekleştirilen ilk gündem maddesinde komisyonlardan gelen Akhisar’a yapılacak yeni stadyumunun ismi ve Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya yetki verilmesi yer aldı. Akhisar stadyumu ve kapalı spor salonuna isim verilmesi yapılan komisyonlar toplantısında Plan Bütçe, Çevre ve Sağlık ile Kanun Nizam ve İmar Komisyonlarında görüşülen karar gereği “Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu” ismi verilmesi oy birliği ile kabul edildiği açıklandı.

Konuyla ilgili...