25 / 04 / 2024

akhisar ulucami mahallesi Safa Camii

akhisar ulucami mahallesi Safa Camii

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.Yusuf Eviş, camilerin cemaatin birlikte buluştuğı mekanlar olduğunu belirtti.

Manisa Akhisar'da imarlı arsa fırsatı!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili, Akhisar ilçesi Kayalıoğlu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Manisa Akhisar'da satılık 3 bin 64 metrekare arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Manisa Akhisar Belediyesi, Manisa ili, Akhisar ilçesi, Reşatbey Mahallesi'nde yer alan 3 bin 64 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor...

Akhisar'da 9.4 milyon TL'ye satılık tarla!

Akhisar Kaymakamlığı, Akhisar ilçesi, Medar Mahallesi'nde yer alan tarlayı 9 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Manisa Akhisar'a 327 yeni konut!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 27 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize Güneysu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Ulucami Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Manisa Akhisar'da tedirgin bekleyiş!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, çarşamba günü oluşan 5.4 büyüklüğüne sahip deprem sonrasınd artçı sarsıntılar devam ediyor. Depremin merkez üssü olan Musalar Mahallesi ve yakın mahallelerde vatandaşlar, bu geceyi de dışarıda sokakta ateş yakıp geçirdi.

Akhisar'da 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Manisa İli, Akhisar İlçesi, Kapaklı Mahallesi'nde yer alan endüstri tesisi vasıflı gayrimenkul 7 milyon 51 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün satış ihalesi 27 Ağustos'ta yapılacak.

Burdur Gölhisar TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Burdur Gölhisar Yusufça Mahallesi’nde ve Ulucami Mahallesi’nde hayata geçireceği 287 konutun ihalesi yapıldı.

Akhisar'da çöken yola Manisa Büyükşehir müdahalesi!

Manisa’nın Akhisar ilçesi Akkocalı Mahallesi’nde yoğun yağışın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yolda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla çalışma başlattı.

Akhisar'ın yolları betonlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Topluca Mahallesi’nin 10 kilometrelik grup yolunun şarampollerinde hendek betonlama çalışması yaptı.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

akhisar ulucami mahallesi Safa Camii Haberi

akhisar ulucami mahallesi Safa Camii

Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından açılış organizasyonu yapılan Safa Camii, Akhisar Belediyesi tarafından yaptırıldı ve bahçesinde de çocuk parkı yer alıyor. Kılınan öğle namazının ardından ibadete açılan caminin açılış törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, AK Parti Grubu Meclis Üyesi Şemsi Okur, MHP Grubu Belediye Meclis Üyeleri Arif Oruntaş, Mehmet Taşer, Hasan Paşalı ve CHP Grubu Belediye Meclis Üyesi İsmail Seyrek’in katıldı. Safa Caminin kurdelesi kesilerek ibadete açılmasının ardından konuşan Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, camilerin cemaatin birlikte buluştuğı mekanlar olduğunu belirterek, "Camiler Allah’ın evidir. Buradaki buluşmada muhakkak cemaatlerin birbirleri ile selamlaşması ve konuşması gerekir. Yoksa bunun haricinde camilerdeki cemaatin adı sadece kalabalık olur"...