24 / 04 / 2024

Akif Çağatay Kılıç kimdir

Akif Çağatay Kılıç kimdir

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çalışmaları ve projelerine dair açıklama yaptı. Kılıç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yatırım ve destek hamlesi başlattıklarını söyledi.

Malatya'daki spor tesislerinde inceleme!

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’daki spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Manisa Muradiye Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Manisa'da yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplu açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor komleksinin güzel bir örnek olduğunu belirtti.

Akif Çağatay Kılıç'tan Karşıyaka ve Göztepe statları açıklaması!

Bakan Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan statlar için belediyenin sorun çıkardığını açıkladı Kılıç; "Karşıyaka ve Göztepe statları için İzmir Büyükşehir ile sorun yaşıyoruz. Artık engel olmayın. Biz engel olmuyoruz." dedi.

Sarıkamış Kayak Tesisleri yarın açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, geçtiğimiz aylarda PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu zarar gören Sarıkamış Kayak Tesislerinin pazartesi günü yeniden hizmete açılacağı müjdesini verdi.

KYK, artık kendi yurtlarını inşa etme yetkisini aldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) öğrencilerin yüksek öğrenim gördüğü sırada sadece barınma imkanı sunan bir kurum olmaktan hızla çıktığını söyledi.

Türkiye'deki 190 spor tesisi törenle hizmete girdi!

Gençlik ve spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde yaptığı 190 spor tesisi hizmete girdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı açılış töreninde, 22 tesisin de temeli atıldı.

Sivas Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sivas'ta yeni stat inşaatının iyi bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Şu anda yüzde 75'i aşmış durumda" dedi.

Gençlik Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 400 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: " Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar neticesinde Samsun’u Türkiye’nin marka şehri yapma noktasında emin adımlarla ilerliyoruz " şeklinde konuştu.

Bakan Akif Çağatay Kılıç 19 Mayıs Stadı'nı inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, esi Eda Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleriyle bir süredir inşaatı süren 19 Mayıs Stadı'nda incelemelerde bulundu..

Akif Çağatay Kılıç İzmir'deki Alsancak Stadı'nı inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki Alsancak Stadı ile yapılması düşünülen Göztepe ve Karşıyaka statlarının arazilerinde incelemelerde bulundu.

Stat konusunda Beşiktaş'a desteğe devam edeceğiz!

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stat konusunda Beşiktaş’a bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Bu projeler Türk futbolu için önemli” dedi..

Akif Çağatay Kılıç: Ankara'nın yeni bir stadyuma ihtiyacı var!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'nın, yeni bir stadyuma ihtiyacı olduğuna dikkati çekerek, "Gerçekten de Ankara'nın stat konusunda bir çözüme ihtiyacı olduğu konusuna katılıyorum." dedi

Bakan Kılıç, Bursa stadını ziyaret etti!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, mimarisiyle Avrupa’n ın en prestijli yarışması olan İnternational Property ’de ödül kazanan Bursa’nın yeni stadyumunu ziyaret etti.

Akif Çağatay Kılıç: 81 ilde 180 gençlik merkezi hayata geçirdik!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Merkezlerde, gençlerimizin değerli vakitlerine değer katmayı ve onların gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Şahsi kanaatim de bu çalışmaların, yakın gelecekte meyvelerini vereceği yönünde" dedi

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin koronavirüsle mücadele önerilerini açıkladı. Kılıçdaroğlu, " Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı" dedi...

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Pendik Belediyesi'nden Kılıçdaroğlu'na tapu cevabı!

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

KYK yurt binalarına ilişkin 6 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Deprem performans kriterlerini sağlamayan KYK yurt binalarını Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a sordu..

Samsun'da yapımı tamamlanan tesisler incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Akif Çağatay Kılıç kimdir Haberi

Akif Çağatay Kılıç kimdir

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nün (YURTKUR), çalışmaları ve projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çalışmalar kapsamında 2016’da 81 il, 207 ilçe ve KKTC’de toplam 686 yurtta 553 bin 177 yatak sayısına ulaşıldığını ifade eden Bakan Kılıç, yapılan sözleşmeler de hayata geçtiğinde 2017 eğitim-öğretim yılı başladığında 660 bin, 2019’da ise 750 bin yatak sayısına ulaşılacağı bilgisini verdi.


Burs ve kredi hizmetleri kapsamında, 2004’ten itibaren müracaat eden tüm öğrencilere kredi, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ise burs verildiğini hatırlatan Kılıç, “Bu çerçevede, 2002’de 451 bin 550 öğrenciye öğrenim kredisi verilmekteyken, bu yıl 1 milyon 195 bin 961 öğrenciye öğrenim kredisi ve 418 bin 919 öğrenciye burs olmak üzere toplam 1 milyon 614 bin 880 öğrencimize öğrenim...