28 / 03 / 2024

Akif Çağatay Kılıç

Akif Çağatay Kılıç

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Er Meydanı'nında ihya çalışmaları başlayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemek için geldiği Er Meydanı'nda gazetecilere açıklama yaptı. Kılıç, ''İnşallah önümüzdeki sene Er Meydanı'nı da ihya edeceğiz'' dedi.

Ankara'da 582 mahalle tipi spor sahası yapımı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 582 mahalle tipi futbol, basketbol voleybol sahasının yapımını tamamladı. 494 tesis inşa halinde...

Adana Stadı ne zaman hizmete açılacak?

Türk, UEFA standartlarına uygun olarak son teknolojinin kullanıldığı 33 bin kişi kapasiteli stadın, fiziki olarak yüzde 90, betonarme olarak da yüzde yüzlere ulaştığını, ince işler kapsamında duvar, sıva yapımına devam edildiğini söyledi.

Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılış töreni gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da alüminyum kablo fabrikasının açılışına katıldı.

Akif Çağatay Kılıç, Bolu'daki spor tesisleri ve yurt binalarını inceledi!

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Ankara'nın 6 ilçesine öğrenci yurdu yapılacak!

Ankara’nın ilçelerine yeni öğrenci yurtları yapmak için harekete geçildi. Biri merkeze, diğerleri Altındağ, Mamak, Gölbaşı, Haymana ve Çubuk’a yapılacak 6 yurtla başkentteki yurtların kapasitesi yüzde 44.5 artırılacak

Akif Çağatay Kılıç, Mardin'de devam eden projeleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bugün Mardin'de yaklaşık 10 tane semt sahamızın yapımı ile ilgili kararlar aldık" dedi.

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

Hatay Kırıkhan'a spor salonu ve yüzme havuzu yapılacak mı?

Hatay ve ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, özellikle gençlere yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Samsun İlkadım'da Gençlik Merkezi’nin temeli ne zaman atılacak?

Samsun’un İlkadım ilçesinde yapılacak olan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile gerçekleşecek.

Akif Çağatay Kılıç: 26 stat ışığımız olacak!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı'nın yapımını sürdürdüğü 26 stat, ülke sporunun çağ atlamasında önemli bir rol üstlenecek. Beklenen tesisler sadece futbol oynanan yerler olmaktan öte her branşta insanların hizmetinde olacak.

Stat konusunda Beşiktaş'a desteğe devam edeceğiz!

Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Stat konusunda Beşiktaş’a bugüne kadar verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Bu projeler Türk futbolu için önemli” dedi..

Kocaeli'ye 12 yılda 12 milyar liralık yatırım yapıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç; Kocaeli'ye son 12 yılda yapılan yatırımın toplam değeri 12 milyar lira. Bunun içinde 720 milyon lira Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları var, dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin koronavirüsle mücadele önerilerini açıkladı. Kılıçdaroğlu, " Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı" dedi...

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Pendik Belediyesi'nden Kılıçdaroğlu'na tapu cevabı!

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

KYK yurt binalarına ilişkin 6 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Deprem performans kriterlerini sağlamayan KYK yurt binalarını Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a sordu..

Samsun'da yapımı tamamlanan tesisler incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Akif Çağatay Kılıç Haberi

Akif Çağatay Kılıç

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, son 1,5 yıl içinde futbol, basketbol ve voleybol branşının yapıldığı 1800 "mahalle tipi kompleksler" inşa ettiklerini söyledi.


Çekmeköy'de Alemdağ Kültür Merkezi'nde amatör kulüpler yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelen Bakan Kılıç, Türkiye'nin son 15 yılda çok büyük atılımlar gerçekleştirdiği belirtti.


Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını dile getiren Kılıç, "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık. Bu tesislerin 920'si bitti, geri kalanın inşası devam ediyor. Bunların inşası da yaz döneminde bitecek. Okul tatilinde Türkiye'nin dört bir yanında bu tesisler hizmette olacak. Aileler, çocuklarının spor ve sosyal aktiviteler içinde olduğunu görebilecek. Gençler bu tesisleri kullanabilecek." ifadelerini kullandı.


Çekmeköy'de bulunan...