25 / 04 / 2024

Akif Hamzaçebi kimdir

Akif Hamzaçebi kimdir

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

Akif Hamzaçebi: Herkes imar alacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kartal ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bir grup mahalleli ile bir araya geldi. Hamzaçebi, vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

2/B araziler için Meclis'e ek süre teklif edildi!

İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, 2/B arazilerinde hak sahibi olduğu halde başvuru yapmayanlar, başvurup ödeme yapmayanlar ve taksit ödemelerini geciktirenlere ek süre tanınmasına ilişkin kanun teklifi verdi.

Ceylanpınarlılar'ın tapu sorunu çözülecek!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Hazine'ye ait taşınmazlar üzerindeki ev,iş yeri ve diğer yapıların mülkiyeti hak sahiplerine devredilecek.

Akif Hamzaçebi, Şişli'deki asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemede bulundu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının yaşandığı şantiyede incelemelerde bulundu...

Akif Hamzaçebi Üsküdar'da 2B ile ilgili konuştu!

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi 'Konu İstanbul'da gökdelen dikmek olursa, hiç bir sorun yok. Gökdelen imarı, ruhsatı almak isteyen, gidiyor alıyor belediyeden. Belediye vermiyorsa TOKİ veriyor' dedi.

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

Trabzon’un mimari eksiklikleri masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Müslim Hamzaçebi Trabzon’un mimarı eksikliklerini masaya yatırdı. Hamzaçebi açıklamasında Trabzon’un tarihi dokusunu koruyan binalar yapılmadığını, bu yapılmadığı gibi olan tarihi dokunun da korunmadığını söyledi.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Emekli maaşı ve emekli ikramiyelerinde tam bu kadar kayıp yaşanacak! 

Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, emekli maaş zammı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte o açıklamalar....

Ahmet Nur Çebi Kimdir?

Ahmet Nur Çebi kimdir? Ahmet Nur Çebi’nin mesleği nedir? Ahmet Nur Çebi nereden mezundur? İşte detaylar!

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Trabzon'daki bazı yaylaların statü değişikliği TBMM gündeminde!

30 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile Trabzon'daki bazı yaylaların statü değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konut mağdurları bir kez daha TBMM gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Esenyurt ve Tuzla başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında sayısı 100 bine ulaşan konut mağdurlarının sorunlarını bir defa daha Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Akif Hamzaçebi Fikirtepe mağdurlarıyla bir araya geldi!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar dün CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ile bir araya geldi...

Akif Hamzaçebi kimdir Haberi

Akif Hamzaçebi kimdir

Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini belirtti.

CHP'li Hamzaçebi, Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın sorularını yanıtladı. Hamzaçebi, "İstanbul yaklaşık 25 yıldır AKP kadroları tarafından yönetiliyor. Son yıllarda bu yönetim anlayışının İstanbul'u çok büyük açmazlara, çok büyük sorunlara sürüklediğini gördük. İnsanlar umutlu değil" dedi.

Hamzaçebi, Kanal İstanbul'un yapılamayacağını söyledi. Hamzaçebi, "Kanal İstanbul'u yapamayacaklar. Yapmak için para lazım. Böyle bir bütçeyle yapılma imkânı yok. Kanal İstanbul doğru bir proje değil. Doğayı bozuyorsunuz. Doğaya müdahale ediyorsunuz. Etrafında çok büyük bir yerleşim öngörüyorsunuz. Bunlar İstanbul yaşamını felç edecek. Kanal İstanbul merkezi yönetimin projesi. Biz Sayın Erdoğan'ı Kanal İstanbul konusunda ikna edeceğiz. Bu proje yanlış" ifadelerini kullandı. 

"İSTANBUL'UN TARİHSEL...