19 / 04 / 2024

Akıllı ev satılık fiyatları

Akıllı ev satılık fiyatları

Uzun bir tatil için yola çıkan birçok kişinin aklı evinde kalıyor. Tatil hazırlıkları yaparken eviniz için aldığınız geleneksel güvenlik önlemleri ise yetmiyor. Bu nedenle artık akıllı pek çok uygulama ve çözüm bulunuyor.

Migros'ta hangi akıllı saatler satışta? Dev marka akıllı bilekliğin fiyatı 69 TL! İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

ürkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer alan Migros, birbirinden eşsiz akıllı saatleri satışa çıkardı. Bu saatler arasında Apple'dan Xiaomi'ye, Huawei'den Reeder'a birbirinden eşsiz cihazlar bulunuyor. Peki, Migros'ta hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor? İşte 30 Temmuz 2022 fi

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Park Mavera 3 satılık ev fiyatları!

Toplam 723 daireden oluşan Park Mavera 3 satılık ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor.

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık!

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Proje Asaf İŞ Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları!

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları 540 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede, 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor...

TP-LINK akıllı ev konseptinde yeni ürün geliştirdi!

Kablosuz ağ pazarının önde gelen oyuncularından TP-LINK, 'akıllı ev' konsepti dahilinde tamamlayıcı ürünlerden birisi olan akıllı prizlerinin Türkiye satışına başlıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları!

Adım İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Nidapark Başakşehir Evleri satılık!

Nidapark Başakşehir Evleri satılık daire fiyatları 522 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Akıllı ev satılık fiyatları Haberi

Akıllı ev satılık fiyatları

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatiller ve seyahatler artarken ev için güvenlikte önem kazanıyor. Uzun bir tatil için yola çıkan çoğu kişinin aklı ise evinde kalıyor. Tatil hazırlıkları yaparken eviniz için aldığınız geleneksel güvenlik önlemler ise yetmiyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; son yıllarda çıkarılan ev güvenlik sistemleri insanların biraz da olsa güvenlik konusunda rahatlamasını sağlıyor. Uzakta da olsa evdeki her şeyi takip edebilme olanağı veren yeni teknolojiler gelişiyor. Artık evleri korumanın daha akıllı yolları da bulunuyor. Bu kapsamda son dönemde pek çok yeni çözüm de tanıtıldı. İşte o çözümler birkaçı...

Hareketi görüntülüyor

Prosegur, görüntülü hareket dedektörü üzerinden anlık görüntü imkanı sunup huzurlu bir tatil sunuyor. Hareketi algıladığı anda görüntü kaydını devreye alan dedektör, kablosuz özelliğinin yanı sıra elektrik ve internet kesintilerinden etkilenmiyor.

Prosegur’un...