16 / 04 / 2024

Akıncı Üssünün yerine ne yapılacak

Akıncı Üssünün yerine ne yapılacak

Başbakan Yıldırım, "Kazan Meydanı'ndan herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacak ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek." dedi.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

İslam Memiş gram altın yerine bunu önerdi! Altın alamayanlar akın etti! İşte detaylar!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yerine başka bir yatırım aracı önerdi. İşte haberin detayları!

Pendik'te yıkılan kaçak yapıların yerine kreş yapılacak!

İBB, Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların yerine kreş inşa etmek için harekete geçti.

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kadir Erdemir ve Raycha Bozhınov Asenov ortalığında kuruldu. 

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Batman'da kaçak yapıların giriş çıkışları kapatılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Batman Belediyesi, şehirdeki kaçak yapıların giriş çıkışlarını kapatıyor.

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Birikmiş ihtiyat akçesinin tamamının kara katılarak dağıtılması kabul edildi!

TCMB Olağanüstü Genel Kurulunda, Merkez Bankasının, son yıl karından ayrılan hariç, birikmiş ihtiyat akçesinin tamamının kara katılarak dağıtılması kabul edildi.

Kaçak yapı satışının ve kiralanmasının önüne geçilecek!

AK Parti'nin Meclis'e sunması beklenen yeni torba yasa teklifiyle kaçak yapılarla mücadele amacıyla kaçak yapıların satışının ve kiralanmasının engellenmesine dönük yeni bir düzenleme yapılacak...

Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımı denetlenecek!

Hafta sonu Kapadokya'da gerçekleşen kaçak yapıların yıkımını denetlemek için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir'e gidecek.

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı mecliste!

İstanbul'daki kaçak yapıların tespitine ve yıkımına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Akıncı Üssünün yerine ne yapılacak Haberi

Akıncı Üssünün yerine ne yapılacak

Başbakan Binali Yıldırım, Kazan Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.


Yıldırım, "Sizler tek yürek oldunuz, tek bilek oldunuz, darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan, Kazan Meydanı'ndan bütün herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı o hain Akıncı Üssü kapatılacak ve orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek." dedi.


Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz Türkiye'nin ikinci büyük kurtuluş mücadelesinin adıdır. 15 Temmuz'u her yıl 'Demokrasi Şehitleri Günü' olarak anacağız. O gün sokağa çıktınız, 15 gün oldu sokaktasınız, meydanlardasınız. Türkiye'ye sahip çıkıyorsunuz, Kazan'a sahip çıkıyorsunuz." diye konuştu.


"Tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz"

Yıldırım, "Ankara'da ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz. Milletin üzerine tank yürütenler, bundan sonra artık tankları bulamayacaklar. Orada Ankara'nın insanlarının vakit geçirdiği güzel mekanlar olacak. Ne işi var tankların Ankara'nın, İstanbul'un içinde?...