19 / 04 / 2024

Akkent cennet bahçesi

Akkent cennet bahçesi

Ünal Akpınar A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Akkent Konutları'nın son projesini çevre düzenlemesi için akademisyenlerle birlikte bir çalışma başlatıldı. Burada, akademisyenlerin de bulunduğu ekibin seçtiği ağaç ve çiçekler kullanılacak.

TOKİ'nin 15 eski stadı Millet Bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği ‘Millet Bahçesi’ projesi için TOKİ'ye ait 15 stat hazineye deredilecek. Toplam 712 bin metrekarelik alan Millet Bahçeleri olacak.

İlk Millet Bahçesi Sivas’ta açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim beyannamesini açıklarken paylaştığı ‘Millet Bahçesi’ projesi için ilk adım atıldı. Proje ilk kez Sivas'ta başlatılacak. 

Millet Bahçesi projeleri dönüm noktası oldu!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde inşası süren projeleri inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Millet Bahçesi projelerinin Türkiye'de şehircilik tarihi ve felsefesi açısından bir dönüm noktası olduğunu kaydetti..

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

TOKİ’nin 15 stadyumu Millet Bahçesi oluyor!

Cumhurbaşkanı’nın talimatı ile TOKİ düğmeye bastı. TOKİ’nin 15 stadyumu Millet Bahçesi olacak. 

Kocaeli Darıca'daki kışla Millet Bahçesi'ne dönüştürülüyor!

Kocaeli Darıca'da bulunan askeri alan Millet Bahçesi oluyor. Proje kapsamında kamu binaları, liseler, halk plajları, sosyal tesisler ve kafeler yer alacak.

Türkiye'nin ilk millet bahçesi Antalya'da olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"Karaalioğlu Parkı ve Kent Müzesi'nin de içinde bulunduğu 137 dönümlük alan, Türkiye'nin ilk millet bahçesi olacak" diye açıklama yaptı. 

Türkiye'ye örnek model Kabalı Meyve Bahçesi!

Türkiye'de tarım sektörünün en önemli sorunlarından tarım arazilerinin aile bireyleri arasında bölünmesi nedeniyle sürekli küçülmesi oluyor. Bu soruna karşılık uygulanması gereken model ise Kabalı Meyve Bahçesi olarak belirtiliyor...

Milli Botanik Bahçesi 29 Ekim’de açılıyor!

350 milyon lira bütçe ile 2 bin 500 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük botanik bahçesi olan “Türkiye Milli Botanik Bahçesi”  29 Ekim’de açılacak. 

Gebze Askeri Kışlası Millet Bahçesi oluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Askeri Kışlası'nın Millet Bahçesi olacağını söyledi.

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

Zeytinburnu Millet Bahçesi işte böyle olacak!

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’ndeki Askeri lojmanların yerine yapılacak Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu. Dev proje işte böyle olacak...

Menderes Türel'den Millet Bahçesi müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalılara millet bahçesi müjdesi verdi.

Akkent cennet bahçesi Haberi

Akkent cennet bahçesi

Akkent Paradise Gardens Residence'a özel olarak "Cennet Bahçeleri" kurulacak. Burada, akademisyenlerin de bulunduğu ekibin seçtiği ağaç ve çiçekler kullanılacak. Batıkent'teki Akkent Paradise Gardens Residence'da yer alan tüm konutlar güney cepheye bakacak şekilde dizayn edildi. Toplam 100 bin metrekarelik alana kurulacak olan projenin 50 bin metrekaresiyeşil alandan oluşacak. 8 blokta toplam 432 daireden oluşan Akkent Paradise Gardens, 2+1, 3+1, 4+1 bağımsız bölüm seçenekleriyle satışa çıkarıldı. Nisan 2017'de tamamlanacak projede AVM, plaza ve residence bölümlerinin dışında, toplam 36 dükkândan oluşan ticaret merkezi de bulunuyor. Ayrıca, 7/24 özel güvenliği, açık-kapalı otopark alanları ve misafir otoparkı da yer...