19 / 04 / 2024

akkent çifte kazanç

akkent çifte kazanç

Sunduğu yeni yaşam konsepti ile Başkentlilere ve Ankara'da ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın anahtarını sunan Akkent, şimdi çifte kazanç sunuyor.

Emekliye 550 TL zam, 1100 TL ikramiye!

Temmuz ayında emekliler çifte kazanç sağlayacak. Emekliler Temmuz'da 550 TL zam, 1100 TL ikramiye alacak...

Farilya Asia'dan yatırımcısına çifte kazanç!

Temeli 2016 yılında atılan Farilya Asia, iki yılda yatırımcısına yüzde 35–40 oranında kazandırdı.  Proje, 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek..

Akkent yatırımcılara çifte kazanç sunuyor!

Sunduğu yeni yaşam konsepti ile Başkentlilere ve Ankara'da ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın anahtarını sunan Akkent, şimdi çifte kazanç sunuyor.

Nlogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Düzenlediği kampanya ile konut alıcısına çifte kazanç sunan Nlogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul Projesi daire fiyatları!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği kampanya ile konut alıcısına çifte kazanç sunuyor. Nlogo İstanbul’un bu yaza damgasını vuracak olan kampanyası “Komsunu getir, taksidini sildir!” adını taşıyor.

Avrupark Bahçekent’ten ev alanlar çifte kazanç sağlayacak!

İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent, hem ev sahibi olmak hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenler için gelecek vaat ediyor.

Ede Tower projesinde çifte kazanç fırsatı!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe'de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı...

Özyurtlar N5 Suites'ten ev alanlar çifte kazanç sağlıyor!

İnşaat sektöründe 25 yılda 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurtta yükselen projesi N5 Suites büyük ilgi görüyor. Otel-rezidans konseptinde inşa edilen projede yer alan son 90 daire uygun fiyat ve farklı ödeme koşullarıyla satışa sunu

Özyurtlar N5 Suites'ten ev alanlar çifte kazanç sağlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurtta yükselen projesi N5 Suites büyük ilgi görüyor. Otel-rezidans konseptinde inşa edilen projede yer alan son 90 daire uygun fiyat ve farklı ödeme koşullarıyla satışa sunuldu.

Özyurtlar N5 Suites’ten ev alanlar çifte kazanç sağlıyor!

Özyurtlar İnşaat tarafından, Esenyurt’ta otel –rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites’te daireler hızla tükeniyor. Sadece 90 dairenin kaldığı N5 Suites’e ev sahibi olmak isteyenler kadar yatırımcılar da ilgi gösteriyor.

Resim İstanbul'un birinci etabı 30 ay sonra teslim edilecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, "Ön talepten yararlanıp Resim İstanbul'dan konut alanlar çifte kazanç sağlayacaklar. Hem dip fiyattan satıyoruz hem de en az yüzde 45 ila yüzde 50 oranında prim vaat ediyoruz" dedi

Türkiye ile Meksika arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalandı!

“Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşik Meksika Devletleri Hükümeti Arasında Gelir Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığına Engel Olma Anlaşması” 17 Aralık 2013 tarihinde Ankara’da imzalandı...

Gaziantep Akkent Spor Köyü yakın zamanda hizmete girecek!

Mehmet Tahmazoğlu, bölgede bir ilk olan ve 86 bin 500 metrekare alana yaptıkları Akkent Spor Köyünün komplike bir tesis olarak yakın halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

akkent çifte kazanç Haberi

akkent çifte kazanç

Zengin sosyal donatıları, yeşil ile iç içe düzenlenen peyzajı ile ayrıcalıklı yaşam konsepti sunan Akkent Paradise Gardens ile hayatın doğası değişiyor. 23 Ocak 2016 tarihinde sonuçları açıklanacak kampanya ile Akkentliler çifte kazanç şansı yaşıyor. 


ANKARA'DA YAŞAM AKKENT'LE ŞEKİLLENİYOR 

Ünal Akpınar İnşaat'ın Ankara'nın kuzey aksında inşa ettiği Akkent 1-2-3 ve 4'ten sonra şimdi dev bir proje ile Akkent Paradise Gardens inşa ediliyor. Yapımı hızla devam eden Akkent Paradise Gardens Ankara'nın kuzey aksında çizgisi ile çok farklı bir yaşam sunuyor. Akkent Paradise Gardens, şehrin karmaşasından sıyrılmak isteyen Ankaralılar için yeni bir" yaşam alanı sunuyor. 


20'DEN FAZLA SOSYAL DONATI ALANI SUNUYOR 

Dört mevsim yüzme imkanı sunan açık ve kapalı yüzme havuzları, spa merkezi, kay kay pisti, mini golf alanı gibi 20'den fazla seçenek sunan sosyal donatıya...