25 / 04 / 2024

Akkent Konutları 4

Akkent Konutları 4

BATIKENT, markalı konut projesinin bölgeye akın etmesiyle öne çıktı. Geniş bulvarları, yeşil alanları ile yaşam ve ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor. Akkent Konutları 4'te konut teslimlerinin Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanıyor...

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 3+1 evi 4 bin TL'den başlayan taksitle satışa çıkardı! Başvurular 8 Eylül'de sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu uygun taksitlerle satışa sunduğunu ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa çıkarılacak.

TOKİ'den Eylül kıyağı: 4 bin TL'den başlayan taksitle ucuza konut müjdesi! 3+1 konutlar satışa çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu satışa çıkaracağını ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa sunulacak.

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları 4 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı alt gelir projesinde yer alan konutlar 4 Kasım'da satışa çıkıyor.

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

Geleceğin konutları 4 akımla şekillenecek!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, geleceğin konut trendlerine 4 akımın şekil vereceğini söyledi. Çelik, "Sürdürülebilirlik, duyarlı mimari, birlikte yaşam ve yapay zeka sektöre yön verecek" ifadesini kullandı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi nin (Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap) projesinin Geçici Kabul Tutanağı'nı onayladı.

Terör mağdurları konutlarına kavuşacak!

Şırnak'ta terör mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptırılan konutlar 4 ay sonra hak sahiplerine teslim edilecek...

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Atakent Avrupa Konutları 4'te yüzde 10 peşinatla!

Atakent Avrupa Konutları 4'te yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. 15 Mart'a kadar devam edecek kampanya kapsamında projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Akkent Konutları 4 Haberi

Akkent Konutları 4

BATIKENT, markalı konut projesinin bölgeye akın etmesiyle öne çıktı. Geniş bulvarları, yeşil alanları ile yaşam ve ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor. Ünal Akpınar İnşaat, tarafından bölgede inşa edilen Akkent Konutlarını anlatan şirket yetkilileri, "Batıkent'te; çağdaş, modem, doğal yaşama uygun projeler hayata geçiriyoruz. Belediyelerin de halkımıza daha iyi bir yaşam sunmak için desteği şart. Böylelikle bölge halkı daha yüksek, ferah ve yeşil bir hayata kavuşacak. 


Akkent Konutları olarak, çağdaş, modem, uygun fiyatlı, kaliteye önem vererek yaptığımız projelerimizde maksimum yeşil alana ve sosyal donatı alanlanna yer vermekteyiz. Bu projelerle, halkın hak ettiği şekilde; daha geniş, sosyal donatıları fazla, yeşil alanlan bol yaşam alanlanna kavuşacağı aşikar" dedi. Firma yetkilileri Akkent Konutları projesi hakkında şu detayları aktardı: "İnşaası tamamlanan ve yaşam başlayan Akkent 1, Akkent...