28 / 03 / 2024

akkent semt pazarı nerede

akkent semt pazarı nerede

Akkent Semt Pazarı, çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Akkent Semt Pazarı açıldı!

Akkent Semt Pazarı, çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Akkent semt pazarı yakında hizmete sunulacak!

Esnafın ve vatandaşların rahat ve huzurlu bir odamda alışverişlerini yapması için semt pazarları inşa ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi

Akkent semt pazarına kavuşuyor!

Esnafın ve vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için semt pazarları inşa ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8’e çıkardıklarını söyledi.

Gaziantep Akkent Semt Pazarı'nın inşaatı devam ediyor!

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını tamamlıyor...

Şahinbey Akkent Semt Pazarı'nın inşaatı devam ediyor!

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesinde yapımına başladığı semt pazarını hızlı bir şekilde tamamlıyor.

Şahinbey Akkent Semt Pazarı hızla tamamlanıyor!

Vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için değişik bölgelerde 6 adet semt pazarı yaparak hizmete sunan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Akkent Mahallesi’nde yapımına başladığı semt pazarını tamamlıyor...

Patlıcan'da fiyat 9’a katladı, açıklama geldi: ''Anlam veremiyoruz''

 Adana Meyve-Sebze Hali'nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatının semt pazarında 4'e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9'a katlanarak 18 liraya satılması isyan ettirdi. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, "Marketlerde bu fiyata satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şahinbey Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı’nı tamamlıyor.

Niksar Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 3 işyeri!

Niksar Belediyesi, Kapalı Semt Pazarı ve Kapalı Otopark Projesi'nde yer alan 3 işyerini ihale usulü ile satışa sunuyor..

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Bursa Akhisar'a semt pazarı inşa ediliyor!

Bursa Akhisar'da inşa edilen kapalı semt pazarının inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kapalı semt pazarının inşaatında incelemelerde bulundu.

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

akkent semt pazarı nerede Haberi

akkent semt pazarı nerede


Akkent Semt Pazarı,çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Göreve başladıklannda 2 adet pazar alanı olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu: "Göreve ilk geldığmızde rahat, huzurlu alışverişin yapılacağı modem pazar alanları yapmayı hedeflerimiz arasına almıştık l ve bugün 8'ınci pazar I alanımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın sevinci 1 içindeyiz."dedı. 

Vatandaş ve esnafla sohbet eden Başkan Tahmazoğlu açıklamalarına şöyle devam etti: "Akkent Mahallemiz bizim dönemimizde kurulan, yeni bir mahalledir Burası için:"Akkent, Türkiye'nin ve Gaziantep'ın en güzel mahallelerinden bin olacak." demiştim. Şu anda burada okullar, konutlar, parklar, geniş yollar ve Türkiye'nin en büyük camisinin de içinde bulunduğu modem alanlar yapılıyor Yine burada yaşayan vatandaşlanmızın ihtiyacına...