26 / 04 / 2024

akkent yatırımcılara çifte kazanç sunuyor

akkent yatırımcılara çifte kazanç sunuyor

Sunduğu yeni yaşam konsepti ile Başkentlilere ve Ankara'da ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın anahtarını sunan Akkent, şimdi çifte kazanç sunuyor.

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Yatırımcılara flaş uyarı! Bu tarihten önce alan zengin olacak! Hemen bakmayan, bin pişman!

Selçuk Geçer yatırımcılara önemli bir tarih işaret etti ve uyarılar yaparak altın yatırımı yapmak isteyenleri bu tarihten önce harekete geçmeye davet etti. Eğer bu tarihten önce altın yatırımı yapanlar, önemli bir kar elde edebilecekler.

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

Yıl sonu yaklaşırken uzmanlardan, borsadaki yatırımcılara çok önemli uyarı!

Borsada bir süredir işleri yolunda giden yatırımcılara uzmanlardan, “Özellikle yılın bu son günleri için dikkatli olun” uyarısı geldi.

Bakan Nureddin Nebati'den yabancı yatırımcılara flaş çağrı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara çağrıda bulundu.

akkent yatırımcılara çifte kazanç sunuyor Haberi

akkent yatırımcılara çifte kazanç sunuyor

Zengin sosyal donatıları, yeşil ile iç içe düzenlenen peyzajı ile ayrıcalıklı yaşam konsepti sunan Akkent Paradise Gardens ile hayatın doğası değişiyor. 23 Ocak 2016 tarihinde sonuçları açıklanacak kampanya ile Akkentliler çifte kazanç şansı yaşıyor. 


ANKARA'DA YAŞAM AKKENT'LE ŞEKİLLENİYOR 

Ünal Akpınar İnşaat'ın Ankara'nın kuzey aksında inşa ettiği Akkent 1-2-3 ve 4'ten sonra şimdi dev bir proje ile Akkent Paradise Gardens inşa ediliyor. Yapımı hızla devam eden Akkent Paradise Gardens Ankara'nın kuzey aksında çizgisi ile çok farklı bir yaşam sunuyor. Akkent Paradise Gardens, şehrin karmaşasından sıyrılmak isteyen Ankaralılar için yeni bir" yaşam alanı sunuyor. 


20'DEN FAZLA SOSYAL DONATI ALANI SUNUYOR 

Dört mevsim yüzme imkanı sunan açık ve kapalı yüzme havuzları, spa merkezi, kay kay pisti, mini golf alanı gibi 20'den fazla seçenek sunan sosyal donatıya...