19 / 04 / 2024

Akkoç Altyapı İnşaat adres 

Akkoç Altyapı İnşaat adres 

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Koç tarafından kuruldu.

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Civleş tarafından kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Fi Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cankaya tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Demir tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Teknik altyapı nedir? Teknik altyapının önemi nedir?

İnşaat sektöründe sıklıkla kullanılan bir terim olan teknik altyapı birçok işlemi kapsayan sürecin bütünselliğini ifade ediyor. Teknik altyapı, sadece inşaat sektörü ile ilişkili olmayıp çeşitli sektörlerin gereksinimlerini karşılar. Peki teknik altyapı nedir ve neden önemlidir?

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Helvacı tarafından kuruldu.

Akkoç Altyapı İnşaat adres  Haberi

Akkoç Altyapı İnşaat adres 

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Koç tarafından kuruldu.

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapabileceği işler şunlardır. 1. Her türlü inşaat (ahşap, betonarme, çelik konstrüksiyon,karma, vb) taahhüt, hafriyat ve alt yapı işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...