29 / 03 / 2024

Akkuş Grup yakuplu

Akkuş Grup yakuplu

Akkuş Grup, inşaat sektörüne adım attı. İlk projesi Alya Residence’da satışlarını tamamlayan grup, sonbaharda Yakuplu’da toplu konut müjdesi verdi..

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Geçtiğimiz yıllarda cari açığı giderek artan ekonomimiz, güçlü bir büyüme politikasıyla cari fazla veren bir ekonomiye dönüşmeyi başarmıştır" dedi...

Şimdi konut almanın tam sırası!

Mardinli İş Adamları Derneği inşaat sektörünü masaya yatırdı.  Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akku, konut sektöründeki güncel gelişmeleri ve 2020 öngörülerini paylaştı...

Akkuş Grup'tan 2 yılda 250 milyon TL’lik yatırım!

Akkuş Grup, Akkuş Gayrimenkul ile hedef büyüttü. Şirket, önümüzdeki 2 yıl içerisinde 250 milyon TL’lik yatırımla 500’ü aşkın konut hayata geçirecek.

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuzhan Ayören, Metin Akkuş, Numan Okatar ve Uğur Okatar ortaklığında kuruldu. 

Akkuş Gayrimenkul'den yeni projeler geliyor!

5. projelerine başlayabileceklerini dile getiren Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, Yine Beylikdüzü bölgesinde proje geliştirme çalışmaları yaptığını söyledi.

Akkuş Grup Kavaklı projesi 2 ay içinde satışta!

Alıcısına kolaylık sunmaya devam eden Akkuş Grup, Kavaklı'daki yeni projesinin iki ay içerisinde satışa çıkaracak.

Akkuş Grup yakuplu Haberi

Akkuş Grup yakuplu

Akkuş Grup, inşaat sektörüne adım attı. İlk projesi Alya Residence’da satışlarını tamamlayan grup, sonbaharda Yakuplu’da toplu konut müjdesi verdi. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Yakuplu’da 100 konutun üzerinde bir toplu konut projemizi de sonbahar aylarında hayata geçirmiş olacağız” dedi. İnşaatta da büyümek istediklerini belirten Akkuş, tekstili bırakmayacaklarını ama inşaat sektörünün iş yelpazesindeki payını artıracaklarını açıkladı. 


Yeni...