28 / 03 / 2024

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Peki, Abdülkadir Akkuş kimdir?

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Geçtiğimiz yıllarda cari açığı giderek artan ekonomimiz, güçlü bir büyüme politikasıyla cari fazla veren bir ekonomiye dönüşmeyi başarmıştır" dedi...

Şimdi konut almanın tam sırası!

Mardinli İş Adamları Derneği inşaat sektörünü masaya yatırdı.  Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akku, konut sektöründeki güncel gelişmeleri ve 2020 öngörülerini paylaştı...

Akkuş Grup'tan 2 yılda 250 milyon TL’lik yatırım!

Akkuş Grup, Akkuş Gayrimenkul ile hedef büyüttü. Şirket, önümüzdeki 2 yıl içerisinde 250 milyon TL’lik yatırımla 500’ü aşkın konut hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul'den yeni projeler geliyor!

5. projelerine başlayabileceklerini dile getiren Akkuş Grup yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Akkuş, Yine Beylikdüzü bölgesinde proje geliştirme çalışmaları yaptığını söyledi.

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş Haberi

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş

Abdülkadir Akkuş, Mardin doğumlu. 1987’de Mardin’den İstanbul’a gelen Akkuş, 1988 yılında İstanbul Feriköy’de tekstil işçisi olarak başladığı iş hayatında atıldı.

Abdülkadir Akkuş, bugün tekstilde Avrupa, Afrika, Balkan ülkelerine ihracat yapan Akkuş Tekstil firmasının kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak sektörünün önde gelen isimleri arasına yer alıyor.

1992 yılında İstanbul Beyazıt’ta ilk tekstil dükkanını açan Abdülkadir Akkuş, 1995 yılında Akkuş Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketini kurdu. Aradan geçen 23 yılda faaliyet alanlarına moda, kimya, akaryakıt ve gayrimenkul sektörünü de ekleyen Abdülkadir Akkuş, tüm şirketlerini Akkuş Grup çatısı altında toplamıştır.

7 ortaklı bir aile şirketi olan Akkuş Grubun çatısı altında, 
AKKUŞ TEKSTİL A.Ş
AKKUŞ MODA A.Ş
AKKUŞ GAYRİMENKUL A.Ş
REGENT KİMYA A.Ş
AKARYAKIT (Yenibosna) istasyonu bulunmaktadır.

Bugün 600’e yakın çalışanı ile yılda 150.000.000 TL ciroya...