19 / 04 / 2024

Akkuyu ihalesini kim kazandı

Akkuyu ihalesini kim kazandı

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu ( TAEK ), UJV Rez AŞ' den, Akkuyu Nükleer Santrali inşaat lisansı başvuru belgelerinin değerlendirilmesine ilişkin teknik destek hizmeti alınacağını bildirdi...

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

Antalya Tünektepe'deki teleferik inşaatı ihalesini kim kazandı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin 618 rakımlı noktası Tünektepe'de yarım kalan teleferik inşaatının tamamlanması için 13 Ocak'ta yaptığı ihale sonuçlandı. Projenin ihalesi, 6 milyon 950 bin TL'lik teklifiyle Osman Uluç İnşaat'ın oldu.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut Üsküdar ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut’un yaptığı, Validebağ Korusu’nun karşısındaki Hava Subayları Lojmanı ihalesinde ipi Dap Yapı göğüsledi. Grup, ihalede 810 milyon liralık toplam satış gelirinin yüzde 50.15’ini taahhüt etti

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumunu Tahincioğlu Gayrimenkul - Nida İnşaat 407 milyon 588 bin TL teklifle kazandı.

Akkuyu'nun ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. Santralin inşaatında yaklaşık 8 milyar dolarlık iş hacminin Türk şirketlerince karşılanması bek

Akkuyu Nükleer Santrali ihalesinde ilk aşamayı Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı. Santral için toplam 20 milyar doların üzerinde yatırımın gerçekleşmesi öngörülüyor.

Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşamasını Cengiz İnşaat yapacak!

Mersin'de yapılacak Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşaması olan deniz hidroteknik yapılarının anahtar teslimi projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat kazandı.

Akkuyu Santrali'nin ihalesinin ilk aşaması Cengiz İnşaat'ın!

Mersin'de kurulacak Akkuyu Nükleer Santrali'nin ilk aşaması olan deniz hidroteknik binalarının anahtar teslimi projelendirmesi ve yapımı ihalesini Cengiz İnşaat kazandı..

Akkuyu Nükleer Santrali ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Akkuyu Nükleer Santrali'nin limanı ve diğer hidroteknik yapılarının projelendirilmesi ve inşasını kapsayan ihaleyi Cengiz İnşaat kazandı. İhalenin mali değerine ilişkin bilgi verilmedi...

Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaat ihalesini kim kazandı?

Akkuyu Nükleer Santrali'nin deniz hidroteknik yapılarının "anahtar teslimi" projelendirilmesi ve inşası ihalesini Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı.

Akkuyu ihalesini kim kazandı Haberi

Akkuyu ihalesini kim kazandı

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK), UJV Rez AŞ'den, Akkuyu Nükleer Santrali inşaat lisansı başvuru belgelerinin değerlendirilmesine ilişkin teknik destek hizmeti alınacağını bildirdi.


TAEK'in internet sitesinde yer alan duyuruda, inşaat lisansı başvuru belgelerine ilişkin teknik hizmet alımı kapsamında başvuran firmaların idari, teknik ve mali teklif değerlendirmelerinin tamamlandığı belirtildi.


Açıklamada, UJV Rez AŞ firmasının teklifinin uygun bulunduğu ve sözleşme imzalamak için davet edildiği...